• 1000+ kachels en haarden in onze showrooms
  • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar
  • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij!
8.4 van 10
760 beoordelingen The Feedback Company
0

Trots en erkend lid van NHK


100% zeker weten dat uw haard veilig geïnstalleerd wordt en dat u zorgeloos kan genieten van uw haard of kachel? Een NHK lid zorgt ervoor dat dit gegarandeerd gebeurt!

Tijd voor onderhoud aan uw kachel of haard


TIJD VOOR KACHELONDERHOUD
Nu het warmer wordt, zult u minder vaak uw kachel opstoken. Een goed moment voor het nodige kachelonderhoud. Want u wilt wel zuinig, milieuvriendelijk én veilig blijven stoken. Hiervoor moet u misschien het rookkanaal reinigen of zelfs vervangen. Bij pelletkachels en gashaarden zal een jaarlijkse a.p.k. moeten plaatsvinden voor de garantie, maar wellicht wilt u uw openhaard wel vervangen voor een inzethaard met een hoog rendement dat wel 4 keer hoger ligt.

Warm pleidooi voor hout als duurzame energiebron


Als we de energiebron hout op de juiste manier beheren en gebruiken, kan de oeroude energiebron hout weer worden omarmd. De energiebron hout lijkt het de laatste tijd erg moeilijk te hebben. De argumenten waren vroeger zo eenvoudig – hout en zijn oorsprong de boom zijn groene, duurzame producten, toch? Misschien. De discussies rond houtrookoverlast en emissies maken dit debat opeens veel ingewikkelder en dreigen onze natuurlijke voorkeur voor hout te ondermijnen.

Als je niet afhankelijk wil zijn van energiereuzen


Steeds meer mensen willen niet (meer) helemaal afhankelijk zijn van de grote energiereuzen voor de levering van gas en stroom. Veel huishoudens zouden meer zelfvoorzienend willen zijn met betrekking tot de energievoorziening, vooral met betrekking tot de warmtevoorziening, die een groot deel van het energieverbruik voor zijn rekening neemt.

Groen Stoken Convenant van de kachelbranche


De leden van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) ondertekenden op 18 maart een convenant voor verduurzaming houtstook. Een goede en duurzame manier van hout stoken vraagt om voorbereiding en bewustwording. Met het convenant zeggen de partijen toe dat zei hieraan hun bijdrage willen leveren.

Primagaz. Genieten van een gashaard zonder aardgas


U heeft een nieuw huis gekocht, dat is opgeleverd na 1 juli 2018, u heeft dus geen toegang tot het aardgasnetwerk. Uw droom om een gashaard aan te schaffen valt daarmee in duigen… Niet getreurd! Door een innovatie van Primagaz kunt u ook zonder toegang tot het aardgasnetwerk een gashaard in uw woning plaatsen. Een gashaard is dus voor iedereen, ook voor degenen zonder aardgas. Het kan allemaal!