Zomeractie Buitenleven! Zomer5

Profiteer in de maand September nog van onze Zomeractie. Deze kortingscode is geldig op bijna alle merken; Buitenhaarden* en Barbecues.

Kies nu voor een nieuwe Buitenhaard en / of Barbecue en ontvang:
Deze 5% kortingscode: Zomer5
*Let op: De actie is niet geldig op het merk RENY!

Zomeractie:

De Zomeractie is een actie om het Nazomeren een stuk leuker te laten worden. De weersverwachtingen wisselen enorm, op het ene moment is er regen en op het andere moment zon. Door de kortingscode te gebruiken, koopt u met 5% korting een nieuw product in onze webshop. De actie is geldig op Buitenhaarden, Barbecues, OUTR Producten. Zo zit u er bij elke weersverwachting er warm bij. Zo kan er ook nog genoten worden van een heerlijke Barbecue als de lucht opklaart.

Wij hopen natuurlijk op een prachtige Nazomer, maar een ding is zeker: U hoeft niet in de kou te zitten!

Gebruik Kortingscode

Om de kortingscode te gebruiken hoeft u weinig te doen. U kunt onder het kopje “Buitenleven” een nieuw product uitkiezen. Vervolgens komt u in het winkelwagen terecht. Hier kunt u de kortingscode invullen in het blokje “Couponcode”, vervolgens drukt u op “Waardebon toepassen”‘ en de korting wordt automatisch berekent en van de totaalprijs afgehaald. Kijkt u nog even naar de voorwaarden die hieronder staan.

Actie geldig in de BeNeLux

Zomeractie geldig in de gehele maand September.
Actie geldig in de BeNeLux.
Enkel niet geldig op het merk: RENY
De Kortingscode is Niet geldig bovenop de al bestaande kortingen.
Niet inruilbaar tegen geld of andere voordelen in natura.