Altech introduceert pelletkachels.

Altech staat bekend om zijn mooie, hout gestookte speksteenkachels. Wilt u een hout gestookte speksteenkachel, dan is Altech hét merk dat voor u klaar staat. Maar nu kunt u ook bij hen terecht voor een pelletkachel! Altech introduceert in 2019 haar eerste drie pelletkachels.

Een voordeel van speksteenkachels is dat de warmte langer wordt afgegeven en dat dit gebeurt d.m.v. straling. Dit heeft als gevolg dat stof niet circuleert in de lucht, wat deze weer schoon houdt. Zo is hij dus goed voor uw gezondheid en milieuvriendelijk.

Daarnaast onderscheidt Altech zich van andere pellet kachels. Hoewel je bij de meeste pellet kachels de pellets via de bovenkant toevoegt, opent u bij de Altech kachels het deurtje en voegt de pellets toe via een pelletkit. Daarna gebruikt u aanmaakgel of een aanmaakblokje om de pellets aan te steken en heeft u 2 à 3 uur lang plezier van uw pelletvuur.

Altech Torus

Altech heeft oude goedlopende modellen  geüpgraded naar een pellet variant. Om te beginnen de Atlech Torus. De Altech Torus is een prachtige speksteenkachel met een stevige gietijzeren frame. Dankzij het speksteen, in combinatie met een unieke verbrandingsmethode, heeft u te maken met een gelijkmatige en gezonde warmteafgifte.

Altech Ecosy

Een speksteekachel zorgt voor een fijne en gezonde stralingswarmte. Daarbij heeft de Ecosy minimaal pellet verbruik dankzij het unieke micro-vergassing systeem.
Daarnaast kunt u kiezen voor een laag of juist een hoog vermogen voor uw woonruimte. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de grote brandkamer.

Constante stralingswarmte zorgt voor een comfortabel resultaat. Een gezond klimaat in de woning met betere luchtvochtigheid en minder verplaatsing van stof.

Altech Ecosy Plus

Wilt u uw warmte nóg langer bewaren? Dan is de Ecosy Pellet Plus misschien de kachel voor u. Door het extra warmte opslag element van speksteen zorgt dat u nog langer kan genieten van de stralingswarmte van uw kachel.

De mooie gebogen ruit past geweldig in ronde vormen van de Ecosy pellet. Maximaal genieten van een royaal en stil pellet vuur.

Wilt u dus de uitstraling van een Altech kachel én pellets als brandstof? Dan staat Altech voor u klaar! U kunt kiezen uit deze drie modellen.

uw Altech kachel is uniek

 

Speksteen is een natuurlijk steensoort. Het is een stollingsgesteente dat meer dan twee miljard jaar geleden in de aardkorst werd gevormd. Door het natuurlijke ontstaan van dit gesteente, is geen enkele steen hetzelfde.

Het speksteen dat om uw haard heen zit heeft zijn eigen patroon, wat geen enkele andere kachel heeft. Dit maakt uw haard uniek!

VIDEO Altech Torus pellet kachels