Austroflamm hout, pellets
en een combinatie van beide

Af en toe is het tijd voor verandering en die tijd is nu gekomen bij Austroflamm. Met hun twee nieuwste modellen laten ze zien dat een pellet kachel veel meer kan zijn dan wat ze tot nu toe zijn geweest. Met het nieuwe design zeggen ze vaarwel tegen het stereotype pelletkachel en geven ze de pelletkachels een nieuwe boost.

Austroflamm Mo Duo

Austroflamm introduceert haar aller eerste kachel die zowel op hout als op pellets kan branden. Dit heeft als gevolg dat er twee werelden samen komen; u kunt nu van het prachtige vlammenbeeld genieten dat een houtkachel met zich meebrengt en tegelijkertijd heeft u profijt van het comfort van een automatisch pelletvuur, met automatische thermostaat of timerprogrammering.

Austroflamm Clou Compact & Xtra

De Clou Compact & Xtra staan in de schijnwerpers vanwege hun opmerkelijke uiterlijk en is hiermee gelijk de blikvanger van uw woning. De stijl die we bij de Mo Duo zien wordt ook hier doorgevoerd, maar nu is er gekozen voor een ronde vormgeving. Zo heeft de Clou een groot rond raam, wat aansluit bij de rest van de vormgeving van deze kachel. Daarnaast is de top niet horizontaal maar diagonaal ontworpen, wat een gevoel van diepte creëert.

Dit is dus dé pelletkachel voor u wanneer het stereotype pelletkachel u niet aanspreekt. Heeft u echter geen zin in een pelletkachel en verkiest u het prachtige vlammenbeeld van een houtkachel boven het gemak van een pelletkachel? Ook dan staat de Clou voor u klaar! Deze kachel kan namelijk als houtkachel óf als pelletkachel geleverd worden.

Maar wat zijn dan de voordelen van de Xtra technologie? Deze technologie zorgt ervoor dat u meer dan 12 uur stralingswarmte heeft, met minder dan 9 kg hout. Het bovendeel van de kachel is namelijk voorzien van 100 kg accumulatie-stenen die de warmte opslaan en gedurende een lange periode afgeven aan de des betreffende omgeving.

Wilt u deze kachels in levende lijve bewonderen? Dat is geen probleem! Bezoek onze showroom onder het genot van een kopje koffie of thee en geniet van het vlammenspel!

Wat maakt de Mo duo bijzonder?

  • Hout en pellet in één
  • Nieuw design
  • Genot van het vlammenspel van een houthaard én het gemak van een pelletkachel

Wat maakt de Clou bijzonder?

  • Nieuw design én rond vormgegeven
  • Verkrijgbaar in een hout en pelletvariant
  • Xtra technologie: meer dan 12 uur stralingswarmte, met minder dan 9 kg hout