De Faber MatriX-serie is uitgebreid! Naast de gashaarden zijn er in deze serie nu ook elektrischehaarden toegevoegd! De e-MatriX-serie.

 

De e-MatriX elektrischehaarden

Zoals wij al hebben aangekondigt, zijn er nu ook elektrischehaarden in de MatriX-serie, oftewel de e-MatriX-serie. De sfeer van het vlammenspel ontstaat uit natuurlijk water, door verneveling.

De innovatieve technologie van de e-MatriX heeft tal van aangename voordelen:

  • Het rijke vuurbeeld is vrij van warmte.
  • Geen invloed op geavanceerde warmte- en klimaatsystemen, en is het gebruik volkomen veilig.
  • Geen schoorsteen, dus de impact op de woonomgeving is nihil.
  • Gering energieverbruik.

 

Faber e-MatriX 800/650 II

De nieuwe, elektrische Faber E-Matrix 800/650 II haarden behoren tot de MatriX-serie; de top van het Faber gamma. Een e-MatriX maakt het mogelijk te genieten van een hoogwaardig haardvuur, ingebouwd naar uw stijl, waar een gas– of houthaard onmogelijk of ongewenst is. Het beeld en geluid van een rijk vuur ontstaan namelijk uit waternevel en elektriciteit; een gasaansluiting en een rookkanaal zijn dus niet nodig! Dat maakt de nieuwe e-Matrix stijlvol, duurzaam én ‘smart’. Wilt u deze haard in het echt bekijken? Komt u dan bij ons langs in de showroom!

 

Faber e-MatriX 800/650 III

Deze 3-zijdige haard maakt het mogelijk dat u, uit verschillende hoeken van de kamer, kunt genieten van het zicht op uw haard. Ook voor een elektrische haard geldt dat het sfeer en gezelligheid brengt in uw huis. Wanneer u visite over de vloer heeft zet u met een druk op de knop uw haard aan, vanuit uw stoel of bank!
Ook deze haard hebben wij opgesteld in onze showroom. Laat u informeren en stel uw vragen onder het genot van een kopje koffie of thee in onze showroom.

 

De MatriX gashaarden

Voor ieder wat wils. Dat is wat deze lijn uitspreekt. Van een modern interieur, naar een landelijk interieur of toch scandinavisch? Met deze serie kan het allemaal! Dit komt doordat dat deze lijn modulair is opgebouwd, oftewel een bouwdoos systeem.

Faber MatriX 450/650 II

U kunt deze haard zo samenstellen dat deze perfect aansluit bij uw smaak! Dit komt doordat de haarden modulair zijn opgebouwd. Op de vaste basishaard kunnen allerlei toevoegingen worden gedaan, zoals verschillende achterwanden, de Symbiolichtmodule, ITC-besturing met de gratis app en ontspiegeld glas. De haard is zowel links, als rechts beschikbaar. U kunt zo dus uw droomhaard waar maken! Deze haard hebben wij ook opgesteld staan in onze showroom. Komt u dus gerust langs, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte haard!

 

 

Faber MatriX 450/500 III

Haarden brengen veel gezelligheid én sfeer in een (huis)kamer. Heeft u geen behoefte aan een houtkachel? Dan kunt u natuurlijk ook overwegen om een gaskachel aan te schaffen. Deze haard past overigens in meerdere interieurs en kunt u zo stylen dat het geheel aansluit bij uw smaak!

 

Faber MatriX 800/500 III

Een geheel ander model dan de voorgaande haarden. Deze is horizontaal en geeft dus een ander effect in uw woonkamer. Daarnaast heeft u 3-zijdig zicht op het vraaie vuurbeeld van deze haard.
Ondanks dat de MatriX 800/500 het kleinste model 3-zijdige haard uit deze serie is, is het nog steeds een behoorlijk forse haard. Het glas is 87cm breed en 50cm hoog. Mocht u een grotere haard overwegen dan biedt de Faber MatriX-serie 2 alternatieven. De MaxtriX 1050/650 III een zowel bredere als hogere haard. Of de MaxtriX 800/650 III, qua breedte vergelijkbaar maar met een hogere ruit uitgevoerd.
Deze haard kunt u ook bij ons aanschouwen in de showroom, wij helpen u graag bij het vinden van de haard naar uw wensen.

 

De Faber MatriX-serie én de Faber e-MatriX-serie zijn dus stijlvolle haarden, die veel sfeer meebrengen. Voor elk interieur is er wel een geschikte haard te vinden in deze lijn. Wij zien u graag terug in onze showroom, zodat wij u kunnen adviseren en helpen bij het vinden van de haard die naar uw wens is.