• Hoe stook je veilig en verantwoord?
  • Wat is omgekeerd stoken?
  • Wanneer mag ik wel en wanneer mag ik niet stoken?
  • Wat is goed haardhout?

Op deze en tal van andere vragen krijg je antwoord tijdens het Stook & Informatieweekend bij Krul Alltech.

 

In samenwerking met KALFIRE, leverancier van innovatieve gesloten kachels en haarden, informeren wij jou op vrijdag 7 of zaterdag 8 december geheel vrijblijvend over Groen Stoken. Onze specialisten staan voor je klaar om je alles te vertellen over houthaarden, gashaarden, de uitstoot, rookkanalen, veilig stoken, brandstoffen voor je haard of kachel en nog veel meer.

Wil je meer weten over Groen Stoken? Of ben je op zoek naar de perfecte haard die past bij jouw woonsituatie en budget? Den ben je van harte welkom in ons ExperienceCenter te Benningbroek.

 

Experience Center

Dokter de Vriesstraat 16
1654 JT Benningbroek

Een stookbeleving op maat

In onze showroom beleef je hoe je toekomstige haard en kachel er in je huis uit kan komen te zien. Het is mogelijk om je wensen vorm te geven in een driedimensionaal beeld. Zo krijg je een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Krul Alltech loopt voorop

Stoken in de toekomst: hoe gaat dat straks? Wij kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Ook hierover kunnen onze specialisten je vakkundig informeren en adviseren. Je vindt bij ons de nieuwste en zuinigste kachels en haarden met een hoog rendement. Zelfs al kachels met het energieverbruik dat pas van kracht zal worden rond 2021. Ga je ook voor zeker stoken? Bezoek dan ons evenement en laat je informeren over een veilige en schone verbranding. En wie weet vind je misschien wel je droomkachel?