Een gashaard voor het hele jaar.

Een haard is het gezelschap van de winter of in de herfst. Maar zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen zet je je beste vriend aan de kant en zeg je gedag tegen het gezellige vuur. Niet met de unieke ‘Summerlighting’ functie! Met deze functie kunt u ook op een mooie, warme zomeravond uw haard aan zetten, zonder warmte te creëren. Een haard inclusief het Summerlighting systeem is dus geschikt voor elk van de vier seizoenen.

Winter

Op een koude winter avond kunt u uw haard aanzetten om gezelligheid én warmte te genereren. Zeker met de exclusieve Dynamic Flame Burner! Dit zorgt ervoor dat u bent voorzien van het allermooiste gasvuur. Dit wordt bereikt doordat de hoofdbrander zorgt voor breedte en diepte in het vuur. Daarbij is de haard ook nog voorzien van een tweede, uitschakelbare, brander wat voor extra volume en hoogte zorgt aan de vlammen.

Lente

Gedurende koele voorjaarsavonden kunt u uw haard aanpassen naar het uiterlijk en gevoel waar u op dat moment behoefte aan heeft. Dit doet u d.m.v. het Eco Wave systeem. U kunt de app downloaden op uw smartphone of tablet, zo kunt u op uw gemak vanaf de bank de haard instellen naar uw wensen. Zo past u de warmteafgifte en het vlampatroon aan.

Zomer

Op een warme zomeravond ook genieten van het vuur van uw haard? Dat is geen enkel probleem. U schakelt gewoon over naar de LED modus, hierbij wordt nauwelijks tot geen warmte geproduceerd en heeft u toch zicht op prachtige vlammen. Dit is hét seizoen waar dit unieke systeem tot zijn recht komt!

Herfst

Op een milde herfstavond kunt u er voor kiezen om de LED modus in te schakelen of de warmteafgifte aan te passen via de Eco Wave app. Het is geheel aan uzelf!

Met dit unieke systeem van DRU heeft u te allen tijden plezier van uw haard en maakt u het uzelf niet te moeilijk. Is het te warm voor extra verwarming? Dan schakelt u over naar de LED modus. Wilt u toch wel een beetje warmte genereren? Ook dan is er geen man overboord. Schakel uw smartphone of tablet in en pas de warmteafgifte naar uw wensen aan.

Waarom kiezen voor een haard met Summerlighting systeem:

 

  • Uw haard is het hele jaar door functioneel
  • U bepaalt de vlammen van de haard
  • U stelt zelf de warmteafgifte in
  • De haard is te bedienen via een gratis app
  • U bespaart tot 50% op uw gasgebruik

Gas? Geen stress!

Met alle commotie rondom het gas, begrijpen wij dat u twijfelt over de aanschaf van een gashaard. Deze twijfel kunnen wij echter volledig voor u wegnemen met de Gasombouwgarantie van DRU.

Wat houdt deze actie in?

Koopt u tijden de actieperiode een DRU of Global gashaard en meldt u zich daarbij aan voor deze garantie? Dan bent u de komende vijf jaar verzekerd van een zorgeloze ombouw naar propaangas. Ook als u zelf besluit uw vaste aardgasaansluiting op te geven. Zo wordt de keuze voor een gashaard van DRU of Global wel heel aantrekkelijk!

VIDEO Dru Summerlighting