Aanbieding!
A

Faber E-MatriX Vertical 800 / 1600 ST (Outlet)

Prijs:

7.713,75

6.550,-

Aanbieding

Dit prachtige toestel gaat onze showroom verlaten. Inclusief Houtset, Bottom Light en pompset. De laatste 2 foto's gaan over dit toestel.

Brandstof

Elektrisch

Uitverkocht
Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

e-MatriX Vertical 800/1600 ST

Verticale doorkijk-haarden maken het mogelijk meerdere ruimtes met elkaar te verbinden op een visueel aantrekkelijke manier. Met de Faber E-Matrix Vertical 800/1600 ST elektrische haard spelen zij in op deze duidelijke marktvraag en omdat deze 100% elektrisch is bieden wij hiermee tevens een unieke propositie. Door hun unieke waterdamp technologie kunnen ze als enige haarden-fabrikant op de markt een volwaardige elektrische verticale doorkijkhaard bieden. Tel daarbij het ontbreken van een afvoer op en de toepassingsmogelijkheden zijn ongekend!

  • Met een hoogte van 160 cm en 80 cm breed; een van de grootste verticale haarden verkrijgbaar.
  • Instelbare RGB LED-verlichting; voor een nog realistischer vuurbeeld.
  • Keuze van decoratie; houtset, witte Carrara kiezels of Acrylic ice.
  • bij verwarmen naar wens instelbaar; 1 of 2 kW.
  • e-MatriX brander

Het vuurbeeld is te danken aan een samenspel van opwervelende koude waterdamp en energiezuinige (LED-)verlichting, zonder geur of rook en dus 100% duurzaam. Het resultaat is puur genieten: een speels, driedimensionaal vuurbeeld dat zich vanaf het gloeibed tussen de houtstammen door omhoog beweegt, tot hoog boven in de haard.

Extra verwarmingseenheid

Zit je bij de haard en wil je toch warmte voelen? Dan kun je een compacte, fluisterstille (bij-)verwarmingseenheid aan je e-MatriX toevoegen (optie tegen meerprijs). De bediening is van deze unit is al geïntegreerd in de afstandsbediening. Het vermogen is volledig regelbaar tot maximaal 2KW, ook perfect als lokale bijverwarming in goed geïsoleerde woningen.

Haardvuur van de toekomst

Het vuur in de elektrische haarden van Faber wordt gecreëerd door koude waterdamp en energiezuinige ledverlichting. Gemaakt van kraanwater en dus met 0% schadelijke uitstoot. Het energieverbruik, zonder bijverwarming, is vergelijkbaar met een televisie scherm! Door de thermostatische verwarming, interactie timer en open raam detectie waarbij de haard plotselinge temperatuurverschillen identificeert en de verwarming uitschakelt, kan het energieverbruik zelfs nóg verder worden teruggebracht.

Biomaster™ technologie

Alle onderdelen van Faber producten die in direct contact komen met water zijn uitgerust met de speciale BioMaster™ antimicrobiële zilver-ion technologie. Deze technologie remt/verstoort proactief de groei van bacteriën/microben en blijft actief gedurende de gehele levensduur van het product, waardoor deze duurzaam wordt beschermd. Verminderd de groei van bacteriën bewezen tot 99,99%.

Top light module

De optionele mood boven verlichting tilt het vuurbeeld van de e-MatriX naar een eenzaam hoog niveau. De LED-lichtoptica van deze optie zorgen voor een dynamische verlichting van het gehele haard-interieur. Alle mogelijkheden stel je zelf eenvoudig in via de Faber app, passend bij je sfeer, stemming of stijl. Of kies voor één van de voorgeprogrammeerde instellingen

Bottom Light module

De optionele mood bodemverlichting voor de Faber E-Matrix Vertical 800/1600 ST zorgt voor een opmerkelijk warmere en nog natuurlijker uitstraling van het vuur- en gloeibeeld. Lichtintensiteit, -dynamiek en zelfs de kleuren zijn uitgebreid instelbaar. Een aanvulling die de uitstraling van de haard enorm verrijkt en die je daarom eigenlijk niet mag missen! Leverbaar op alle e-MatriX modellen.

Extra informatie

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht