Aanbieding!
A+

Austroflamm 55x51 S3

Prijs:

6.335,-

5.799,-

Aanbieding

Afmetingen (DxBxH)

70 × 137,5 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Uitverkocht
Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Austroflamm 55×51 S3

De Austroflamm 55×51 S3 is een indrukwekkende en efficiënte houtkachel die zorgt voor warmte, comfort en een stijlvolle uitstraling in jouw huis. Met zijn moderne design en geavanceerde functies biedt deze kachel een geweldige ervaring voor liefhebbers van een knapperend haardvuur.

Het design van de Austroflamm 55×51 S3 is eigentijds en stijlvol. Het grote glazen raam biedt een prachtig uitzicht op het vlammenspel, waardoor je kunt genieten van de gezelligheid en de sfeer van een echt haardvuur. Dankzij het geavanceerde luchtwassysteem blijft het glas helder en schoon, waardoor je altijd kunt genieten van het fascinerende schouwspel van dansende vlammen.

De Austroflamm 55×51 S3 is gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat resulteert in een duurzame en betrouwbare kachel. Het is ontworpen om jarenlang warmte en comfort te bieden, zodat je kunt genieten van ontspannen avonden bij het haardvuur.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 70 × 137,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht