Aanbieding!
A

Nestor Martin D 33

Prijs:

3.195,-

2.195,-

Aanbieding

Afmetingen (DxBxH)

42,8 × 87,9 cm

Rendement

78%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Nestor Martin D33

De Nestor Martin D33 heeft alles! Een tijdloze houtkachel met een fris design en het superieure woodbox systeem. Een geweldige combinatie die bij u huis zorgt voor sfeer, stijl en comfort.

 

De Nestor D33:

-interieur van gietijzeren platen;

-gietijzeren deur;

-glas voorzien van tinoxide;

-uitneembare Asladede;

-bewegend rooster.

 

Het geheim van Nestor Martin

Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is een speciale technologie. De eerste en de enige Woodbox Technologie ter wereld. De ontwerpers van Nestor Martin hebben begrepen dat vuur een spel is van lucht, hout en verbranding. Ze hebben jarenlang onderzocht wat precies de spelregels van dit wonderlijke spel zijn. Het resultaat was een vondst. De Woodbox Technologie. Een verbrandingssysteem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen.

Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard én bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!) Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat branden.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 42,8 × 87,9 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 108 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht