aa
Art nr: 802380

Edilkamin Mya

2.750,00

De Edilkamin Mya is een pelletkachel met een nominaal vermogen van 6,5kW.

Deze kachel is gemakkelijk te onderhouden zodat u altijd kunt genieten van de aangename warmte.

De Edilkamin Mya staat opgesteld in onze outlet in Opmeer. Ongebrand en zo goed als nieuw.

 

Nog 1 beschikbaar!

Slechts 1 resterend op voorraad

De voordelen van winkelen
bij kachelsenhaardenwinkel.nl
  • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms Bezoek onze experience center of outlet (2500m2) waar u meer dan 200 kachels en haarden brandend kunt bezichtigen.
  • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.
  • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij! Aspirant lid van het NHK en erkend DE-bedrijf, tevens ook CO-Vrij.
  • 14 dagen retourrecht Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.
  • Veilig bestellen & betalen Bij ons bestelt en betaalt u altijd veilig. Zo bent u verzekerd dat uw bestelde producten altijd heel en correct aankomen.
  • Advies online of in de winkel Wordt je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Kom langs in onze winkel.
  • Levering door heel Europa Door onze uitgebreide logistieke mogelijkheden zijn wij instaat om u door geheel Europa van dienst te zijn.
The Feedback Company
van 10
beoordelingen

Product informatie

Pelletkachel Edilkamin MYA 6,5kW: Italiaans design en geavanceerde technologie

Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel met een elegant Italiaans ontwerp en geavanceerde verwarmingstechnologie, is het de moeite waard om de producten van Edilkamin te overwegen. Een opvallend model in hun assortiment is de Edilkamin MYA pelletkachel. De vorm van de MYA doet denken aan de Edilkamin BIJOUX, maar heeft zijn eigen unieke uitstraling en presenteert zich als een pelletkachel met een opvallend design.

Stijlvol ontwerp en innovatieve technologie

De pelletkachel MYA wordt gekenmerkt door zijn chique uitstraling, met beschikbare dorpels van wit, zwart of grijs decoratief glas en een grote branddeur met een licht getint venster. De praktische bedieningselementen op de achterkant van de afdekplaat zorgen voor een comfortabele bediening van het verwarmingsvermogen.

Een opvallende technologische innovatie in de MYA is het Leonardo-systeem, ontwikkeld door Edilkamin. Dit systeem regelt automatisch de verbranding van pellets en monitort belangrijke parameters zoals kanaallengte, omgevingscondities en vochtigheid. Hierdoor wordt een optimale werking en brandstofefficiëntie gegarandeerd, ondersteund door sensoren die het drukniveau en de rookgastemperatuur meten.

Efficiëntie en prestaties

Met een nominaal warmtevermogen van 6,5 kW en een ruimteverwarmingscapaciteit van 170 m³ biedt de Edilkamin MYA een uitstekende verwarmingsoplossing. Het ingebouwde ventilatiesysteem optimaliseert de warmteafgifte, waardoor een efficiëntie van 90% wordt bereikt. Dit maakt de MYA niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig.

Kwaliteit en veiligheid

Als een product van Edilkamin, gekenmerkt door het “Made in Italy” label, staat de MYA voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Om een probleemloze en veilige werking te garanderen, wordt aanbevolen om deze kwaliteitskachel door een specialist te laten installeren.

Uitgebreide functies voor optimaal comfort

Naast zijn technologische hoogstandjes wordt de MYA geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting, waaronder een veiligheidsthermostaat, drukschakelaar, verbrandingsluchtsensor, gietijzeren haard, automatische reinigingsfunctie en Air Tight-functie. Deze functies maken de MYA niet alleen veelzijdig, maar ook geschikt voor gebruik in moderne huizen.

Technische specificaties

Afmetingen (DxBxH) 56 × 58 × 96 cm
Energielabel A+
Brandstof

Pellets

Aansluiting

Boven / achter

Vermogen

6,5 kW

Kleur

Rendement

90%

Rookgasafvoer

80

   

Is er een product of onderdeel niet beschikbaar?

Wij spannen ons graag voor u in om het onderdeel alsnog aan u te kunnen leveren via de fabrikant of importeur.

Vul het formulier in en wij kijken graag of wij het onderdeel alsnog aan u kunnen leveren. Wij streven er naar u binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag uitsluitsel te geven over de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u ook een review schrijven?