a

Saey Peak (outlet)

2.650,00

Gebrand in de showroom nu in de outlet OP=OP

Het toestel beschikt over een gesloten systeem

Beschikbaar via nabestelling

De voordelen van winkelen
bij kachelsenhaardenwinkel.nl
  • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms Bezoek onze experience center of outlet (2500m2) waar u meer dan 200 kachels en haarden brandend kunt bezichtigen.
  • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.
  • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij! Aspirant lid van het NHK en erkend DE-bedrijf, tevens ook CO-Vrij.
  • 14 dagen retourrecht Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.
  • Veilig bestellen & betalen Bij ons bestelt en betaalt u altijd veilig. Zo bent u verzekerd dat uw bestelde producten altijd heel en correct aankomen.
  • Advies online of in de winkel Wordt je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Kom langs in onze winkel.
  • Levering door heel Europa Door onze uitgebreide logistieke mogelijkheden zijn wij instaat om u door geheel Europa van dienst te zijn.
The Feedback Company
van 10
beoordelingen

Product informatie

Saey Peak

De populaire Peak is beschikbaar op gas in twee versies: een open versie (SC) voor aansluiting op een bestaande schoorsteen (met achter- of bovenaansluiting) en een gesloten versie (CC). De Peak CC kan als muurdoorvoer (eventueel met de optionele Snorkel) worden geplaatst, of via de bovenzijde met een concentrisch kanaal van ø 100/150mm worden aangesloten. Deze concentrische aansluiting zorgt ervoor dat de Peak CC zijn zuurstof van buitenaf haalt. Zo kan er geen zuurstof uit de ruimte genomen worden én is er ook geen terugkeer van rookgassen mogelijk!

Technische specificaties

Gewicht 85 kg
Afmetingen (DxBxH) 49,6 × 64 × 72 cm
Energielabel A
Merk

Saey

Model

Vrijstaande gaskachels

Vermogen

7.5 kW

Vuurzicht

Front

Rendement

84%

Brandstof

Gas

Rookgasafvoer

100-150

Aansluiting

Boven / achter

   

Is er een product of onderdeel niet beschikbaar?

Wij spannen ons graag voor u in om het onderdeel alsnog aan u te kunnen leveren via de fabrikant of importeur.

Vul het formulier in en wij kijken graag of wij het onderdeel alsnog aan u kunnen leveren. Wij streven er naar u binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag uitsluitsel te geven over de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u ook een review schrijven?