8,5 (1086)

×

Filteren

Zoeken

zoekensluiten

Zoeken sluiten

Online en winkel-advies

In onze winkel en online beantwoorden onze vakkundige specialisten al uw vragen!

Vandaag van 08:30 tot 17:30

1000+ kachels en haarden in onze showrooms

Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar

Gecertificeerde opgeleide adviseurs & monteurs

8,5 uit 1086 BE00RDELINGEN

Kilowatt berekenen

U kunt op een eenvoudige wijze het vermogen bepalen van de haard of kachel dat u nodig heeft om de gewenste ruimte te verwarmen. In het formulier hiernaast staan een aantal velden die met uw gegevens het vermogen berekent (Ook wel kilowatt (kW) genoemd). Op de eerste drie velden kunt u de lengte, breedte en hoogte van de gewenste kamer in vullen of u kunt er voor kiezen om in het veld daaronder het aantal kubieke meter in te vullen.

Wat u bij isolatie invult hangt af van de mate waarin uw woning is geïsoleerd.

  • (A) Goed: geldt voor een goed geïsoleerde woning. De woning is voorzien van dubbele beglazing, muurisolatie en vloerisolatie.
  • (B) Gemiddeld: geldt voor een redelijk geïsoleerde woning. De woning is minimaal voorzien van dubbele beglazing.
  • (C) Slecht: geldt voor een slecht geïsoleerde woning. De woning heeft geen van de hierboven genoemde vormen van isolatie.

Er zijn echter ook nog bepaalde factoren waardoor het warmteverlies in de woning vergroot wordt. Denkt u maar eens aan een open keuken of open trap. Hierdoor gaat veel warmte verloren. Dit warmteverlies kan worden opgevangen door in dergelijke situaties een haard of kachel met een groter vermogen te kiezen.

1
2
3
4
5

Stap 1:

Type ruimte "Meerdere keuze zijn mogelijk"

Met deze vier stappen kunnen we uw behoeften en voorkeuren in kaart brengen en u helpen bij het vinden van het meest geschikte type kachel. Nadat we deze informatie hebben verzameld, kunnen we direct een aanbeveling doen op bais van uw antwoorden, inclusief het type kachel, het vermogen en het merk dat het beste aan uw behoeften voldoet.

1211 Resultaten

Keuzehulp