8,5 (1069)

×

Filteren

Zoeken

zoekensluiten

Zoeken sluiten

Online en winkel-advies

In onze winkel en online beantwoorden onze vakkundige specialisten al uw vragen!

Chat en telefonie zijn op dit moment gesloten.
U kunt ons wel altijd e-mailen.

1000+ kachels en haarden in onze showrooms

Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar

Gecertificeerde opgeleide adviseurs & monteurs

8,5 uit 1069 BE00RDELINGEN

Onderdelen aanvragen

Onderdelen aanvragen

Heeft u een specifiek onderdeel nodig van een van onze merken uit ons assortiment van kachelsenhaardenwinkel.nl? Staat deze niet tussen het assortiment? Stuur ons een email met informatie over uw kachel, het merk, welk onderdeel u zoekt en natuurlijk uw contactgegevens. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier. Dan gaan wij voor u aan de slag. Zodra wij meer weten over het betreffende onderdeel, neemt één van onze specialisten contact met u op.


Let op indien we geen geen merk, type en bouwjaar hebben kunnen we helaas geen onderzoek voor u starten.

Explosietekening

Met behulp van de explosietekening (technische driedimensionale tekening) bij de kachels en haarden uit ons assortiment kunt u duidelijk zien hoe de sfeerverwarmer is opgebouwd en waar onderdelen horen. Indien beschikbaar staat deze tekening op de betreffende pagina. Deze tekening kan gedownload worden. Als u onderdeel er niet bij staat doet u er goed aan om contact op te nemen onderstaand formulier.

Bouwjaar

Indien uw het bouwjaar invult kunnen wij sneller nagaan bij de fabrikant of het onderdeel leverbaar is.


Waarom is het bouwjaar belangrijk?

Omdat elke kachel anders is heb je ook vaak voor elk model en elk bouwjaar verschillende onderdelen, zonder het bouwjaar of typenummer is het niet mogelijk om de juiste onderdelen te vinden bij leverancier aangezien er zoveel verschillende onderdelen zijn.

Aanvragen voor onderdelen voor toestellen ouder dan 10 jaar is de kans groot dat het onderdeel niet meer leverbaar is, dit is per fabrikant verschillend.

Gegevens van uw kachel of haard

Wij kunnen enkel onderdelen leveren van de merken uit de onderstaande lijst. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen aan de juiste onderdelen, vragen wij u om alle gegevens zo zorgvuldig mogelijk in te vullen.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Uw gegevens

  Naam(Vereist)
  1
  2
  3
  4
  5

  Stap 1:

  Type ruimte "Meerdere keuze zijn mogelijk"

  Met deze vier stappen kunnen we uw behoeften en voorkeuren in kaart brengen en u helpen bij het vinden van het meest geschikte type kachel. Nadat we deze informatie hebben verzameld, kunnen we direct een aanbeveling doen op bais van uw antwoorden, inclusief het type kachel, het vermogen en het merk dat het beste aan uw behoeften voldoet.

  1211 Resultaten

  Keuzehulp