8,5 (1069)

×

Filteren

Zoeken

zoekensluiten

Zoeken sluiten

Online en winkel-advies

In onze winkel en online beantwoorden onze vakkundige specialisten al uw vragen!

Chat en telefonie zijn op dit moment gesloten.
U kunt ons wel altijd e-mailen.

1000+ kachels en haarden in onze showrooms

Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar

Gecertificeerde opgeleide adviseurs & monteurs

8,5 uit 1069 BE00RDELINGEN

Nieuws

Kalfire E-Series

Ervaar de Nieuwe Dimensie van Haardvuur met de Kalfire E-Series Welkom in de toekomst van haardvuur met de Kalfire E-series, een reeks elektrische inbouwhaarden die de standaard van haardbeleving naar nieuwe hoogten tilt. De Kalfire E-series, Plug & Play variant van de Kalfire E-one, is een duurzame en baanbrekende designhaard die de manier waarop we […]

De nieuwe Dru Virtuo Evolve

De nieuwe Dru Virtuo Evolve Elektrische haarden zijn steeds populairder geworden als een veilige en gemakkelijke manier om het comfort van een haard in huis te halen. Met de nieuwste technologieën bieden elektrische haarden nu een realistischere vlam en warmte-ervaring dan ooit tevoren. Een van de nieuwste en meest geavanceerde elektrische haarden op de markt […]

Wat is de EcoDesign-regeling – houtkachels en haarden

Trots en erkend lid van NHK

100% zeker weten dat uw haard veilig geïnstalleerd wordt en dat u zorgeloos kan genieten van uw haard of kachel? Een NHK lid zorgt ervoor dat dit gegarandeerd gebeurt!

Tijd voor onderhoud aan uw kachel of haard

TIJD VOOR KACHELONDERHOUD Nu het warmer wordt, zult u minder vaak uw kachel opstoken. Een goed moment voor het nodige kachelonderhoud. Want u wilt wel zuinig, milieuvriendelijk én veilig blijven stoken. Hiervoor moet u misschien het rookkanaal reinigen of zelfs vervangen. Bij pelletkachels en gashaarden zal een jaarlijkse a.p.k. moeten plaatsvinden voor de garantie, maar wellicht wilt u uw openhaard wel vervangen voor een inzethaard met een hoog rendement dat wel 4 keer hoger ligt.

Reny terrashaarden, trendy en milieuvriendelijk.

Het is volop lente. De tuin komt weer tot bloei na een lange winterslaap. En eindelijk, kunnen we weer buiten zitten. Naast een fijne tuinset, decoratie en vrolijke bloemen en planten, mag een buitenhaard zeker niet ontbreken op het terras. Is uw terras al klaar voor gezellige avonden? Om aangenaam buiten te kunnen zitten als het ’s avonds afkoelt, is een buitenhaard echt een must. Ook dit seizoen zijn er weer prachtige nieuwe buitenhaarden te koop. Buitenhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Voor iedere situatie is er wel een geschikte haard of kachel. Bij het kopen van een buitenhaard zijn een aantal factoren van belang: materiaal, design, en duurzaamheid. Heeft u nog geen tuinhaard en kunt u wel wat aankooptips gebruiken? Als u jarenlang onbezorgd wilt genieten van een terrashaard, zijn deze drie een sfeerverwarmers het helemaal.

Warm pleidooi voor hout als duurzame energiebron

Als we de energiebron hout op de juiste manier beheren en gebruiken, kan de oeroude energiebron hout weer worden omarmd. De energiebron hout lijkt het de laatste tijd erg moeilijk te hebben. De argumenten waren vroeger zo eenvoudig – hout en zijn oorsprong de boom zijn groene, duurzame producten, toch? Misschien. De discussies rond houtrookoverlast en emissies maken dit debat opeens veel ingewikkelder en dreigen onze natuurlijke voorkeur voor hout te ondermijnen.

Als je niet afhankelijk wil zijn van energiereuzen

Steeds meer mensen willen niet (meer) helemaal afhankelijk zijn van de grote energiereuzen voor de levering van gas en stroom. Veel huishoudens zouden meer zelfvoorzienend willen zijn met betrekking tot de energievoorziening, vooral met betrekking tot de warmtevoorziening, die een groot deel van het energieverbruik voor zijn rekening neemt.

Groen Stoken Convenant van de kachelbranche

De leden van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) ondertekenden op 18 maart een convenant voor verduurzaming houtstook. Een goede en duurzame manier van hout stoken vraagt om voorbereiding en bewustwording. Met het convenant zeggen de partijen toe dat zei hieraan hun bijdrage willen leveren.

Primagaz. Genieten van een gashaard zonder aardgas

U heeft een nieuw huis gekocht, dat is opgeleverd na 1 juli 2018, u heeft dus geen toegang tot het aardgasnetwerk. Uw droom om een gashaard aan te schaffen valt daarmee in duigen... Niet getreurd! Door een innovatie van Primagaz kunt u ook zonder toegang tot het aardgasnetwerk een gashaard in uw woning plaatsen. Een gashaard is dus voor iedereen, ook voor degenen zonder aardgas. Het kan allemaal!

1
2
3
4
5

Stap 1:

Type ruimte "Meerdere keuze zijn mogelijk"

Met deze vier stappen kunnen we uw behoeften en voorkeuren in kaart brengen en u helpen bij het vinden van het meest geschikte type kachel. Nadat we deze informatie hebben verzameld, kunnen we direct een aanbeveling doen op bais van uw antwoorden, inclusief het type kachel, het vermogen en het merk dat het beste aan uw behoeften voldoet.

1211 Resultaten

Keuzehulp