“Premiumproducten die mensen samenbrengen, dat is ons doel. Waar uw avonturen u ook brengen, Ukiah biedt een gevarieerde lijn entertainmentproducten om uw buitenervaring thuis of onderweg te verbeteren. Onze audioproducten transformeren buitenlevensruimten en versterken uw favoriete activiteiten.”

vuur opnieuw uitgevonden

Buitenentertainment van topkwaliteit met unieke en trendsettende kenmerken die mensen samenbrengen. Buiten zijn is goed voor je gezondheid en vermindert stress. Wat wil je nog meer? Ukiah houdt ervan om de nooit eindigende leerreis te verkennen, allemaal om de perfecte buitenervaring speciaal voor jou te creëren.

Mensen bij elkaar brengen

Opgericht in 2018 met een missie om de wereld te voorzien van nooit eerder vertoonde producten in de outdoor-entertainmentindustrie. Premium producten die mensen samenbrengen, dat is ons doel. De band die ontstaat door samen avonturen te beleven is ongeëvenaard

Ukiah Producten

Ontdek de 4 standen

Fire Only

Dit is de traditionele instelling die iedereen kent en liefheeft. Draai aan de handmatige gasklep om de gewenste vlamhoogte te bereiken. Deze instelling is geweldig als u wilt grillen en de gezelligheid van een vlam wilt.

Music Only

Wanneer u een Ukiah vuurkorf of barbecue aanschaft, kunt u nu ook naar muziek luisteren. Een gepatenteerd 2.0 en 2.1 Bluetooth gestuurd audiosysteem werd aan alle toestellen toegevoegd. Niets is beter tijdens het barbecueën of tuinieren dan wat muziek om u gemotiveerd te houden.

Music & Fire

Deze modus is uniek, met slechts één druk op de knop kunt u naar muziek luisteren en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid van een haardvuur. Ukiah heeft deze populaire combo samengevoegd in één uniek product. Voel de warmte terwijl je naar uw favoriete beats luistert!

Beat to Music

De BTM  mode creëert een vuurshow waar vuur en muziek worden geharmoniseerd voor een unieke entertainment. Dit is een gepatenteerd systeem ontworpen dat ervoor zorgt dat de vlammen reageren op lage en hoge tonen van de door u gekozen muziek. Beleef deze ervaring.