Art nr:50517

Rieten Houtmand rond jute

Prijs op aanvraag

Klik op de maten om de huidige voorraad te bekijken

Uitverkocht

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Rieten houtmand rond jute

Bekijk onze hoogwaardige rieten manden, vakkundig vervaardigd uit grijze rotan afkomstig uit Indonesië. Deze stijlvolle manden zijn met veel oog voor detail ontworpen en worden standaard geleverd met plastic zijl om stof op je vloeren te voorkomen. Wat onze manden echt onderscheidt, is het extra vleugje luxe. De prachtige jute hoes zorgt niet alleen voor een verfijnde afwerking maar geeft ook een warme uitstraling. Deze mand is perfect voor het opbergen van brandhout en voegt niet alleen functionaliteit maar ook schoonheid toe aan uw kamer. Onze rieten manden zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen, wat duurzaamheid garandeert. Deze manden zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zodat je lang plezier hebt van je aankoop. Kies voor stijl, functionaliteit en duurzaamheid met onze jute rieten manden. Een geweldige aanvulling op uw interieur.

Kwaliteit is onbetwistbaar

Alles draait om klanttevredenheid

Wij bieden een totaalpakket

Wat klanten zeggen?

Lees meer beoordelingen

8,5 uit 1086 BE00RDELINGEN

Bekijk ons volledige assortiment

1000+ kachels, haarden en 12.000+ onderdelen

Alle producten

Onze

Keuze

Kachelsenhaardenwinkel's keuze is de beste voor jou volgens onze klanten

X

Het formulier voor het aanvragen van een offerte voor een product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Vraag direct een offerte aan

Maak een keuze voor aflevering

Maak een keuze voor aflevering*

Wilt u uw kachel of haard komen afhalen? Geen probleem. Zodra u van ons een bericht hebt ontvangen dat uw kachel klaar staat, kunt u deze afhalen in ons magazijn.

Neem dan direct een kijkje in onze showroom, vraag een van onze specialisten om advies of bestel direct producten uit voorraad om uw kachel aan te sluiten.

Wilt u dat wij de kachel bij u bezorgen? Geen probleem, wij nemen contact met u op voor een exacte leverdatum. De kachel/haard leveren tot waar onze pompwagen reikt. Zorg dus zelf voor wat spierballen die de haard/kachel op de juiste plek in huis plaatst.

Wilt u dat wij de kachel bij u bezorgen? Geen probleem, wij nemen contact met u op voor een exacte leverdatum. De kachel/haard leveren tot waar onze pompwagen reikt. Zorg dus zelf voor wat spierballen die de haard/kachel op de juiste plek in huis plaatst.

Wilt u dat wij de haard of kachel installeren? Geen probleem, onze eigen opgeleide vakkundige specialisten plaatsen jouw toekomstige kachel of haard geheel veilig naar wens volgens het nu geldige bouwbesluit.

Upload een tekening of schets van uw situatie

Zodat wij een beeld hebben van de plek waarop uw kachel wordt geplaatst en een passende offerte kunnen maken.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Uw persoonlijke gegevens

  Naam*
  Adres*
  1
  2
  3
  4
  5

  Stap 1:

  Type ruimte "Meerdere keuze zijn mogelijk"

  Met deze vier stappen kunnen we uw behoeften en voorkeuren in kaart brengen en u helpen bij het vinden van het meest geschikte type kachel. Nadat we deze informatie hebben verzameld, kunnen we direct een aanbeveling doen op bais van uw antwoorden, inclusief het type kachel, het vermogen en het merk dat het beste aan uw behoeften voldoet.

  1211 Resultaten

  Keuzehulp