Barbas BBQfire

Prijs:

4.500,-

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Verander uw tuin in een onvergetelijke belevenis met de Barbas BBQfire

Meer dan alleen een BBQ, de Barbas BBQfire is een tuinstatement dat moeiteloos transformeert naar een sfeervolle open haard. Creëer onvergetelijke momenten met vrienden en familie rondom warmte en heerlijke gerechten.

Kenmerken

  • Uniek ontwerp met strakke lijnenspel: de BBQfire is een vrijstaande blikvanger.
  • Symmetrische panelen creëren een zwevend effect. De gesloten deuren integreren naadloos in het design.
  • Past zich aan uw avond aan: alle BBQ- en haardattributen zijn discreet weg te bergen in slimme opbergvakken.

Barbas BBQfire Premium BBQ?

De BBQfire is een veelzijdige Barbecue die moeiteloos te bedienen is.
De functies van de BBQfire maken hem geschikt voor direct en indirect verwarmen, slow cooking en grillen. De spiesgrill zorgt voor extra gemak.
De geïsoleerde kolenlade zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van de BBQ. In combinatie met de betonkeramische binnenbekleding is hij ideaal voor een breed scala aan kooktechnieken.

Eye-catcher van je tuin

Door je BBQ-elementen eenvoudig op te bergen in de daarvoor bestemde opbergvakken, verandert de BBQfire moeiteloos in een open haard. In de haardopening is een haardscherm geplaatst, dat de omgeving beschermt. De kenmerkende deuren omsluiten het vuur en de betonnen keramische bekleding straalt warmte naar je toe. Een handige asbak met luchtstroomregeling maakt schoonmaken een fluitje van een cent.

Ontworpen voor comfort en stijl:
  • De deuren integreren naadloos in het ontwerp, zowel open als gesloten.
  • Gesloten deuren creëren een intieme en intense vuurbeleving. De keramische binnenwand straalt aangename warmte uit.
  • Het multifunctionele BBQ-rooster is gemaakt van hoogwaardig, roestvrij staal. De lamellen zijn individueel te vervangen.
  • Draai het rooster om als spit te gebruiken voor diverse grillmogelijkheden. Kies direct of indirect grillen, open of gesloten deuren.
Gemaakt met oog voor detail

De BBQfire wordt volledig in Bladel (Nederland) geproduceerd met hoogwaardige materialen. Er is aandacht besteed aan de kleinste details, wat terug te zien is in de verfijnde afwerking. Componenten kunnen bovendien worden vervangen, wat de milieulast verlaagt.