Art nr:51013585

Jotul Terrazza

Prijs:

809,-

Afmetingen (DxBxH)

50 × 118 cm

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul terrazza

Met de Jøtul Terrazza heeft u een prachtige tuinhaard uit Cortenstaal. Door het prachtige ontwerp wilt u graag laten zien en is het een ideale toevoeging om gezellig ‘s avonds lang buiten te zitten. Door de ruime opening kunnen er niet alle grotere stukken op het vuur gegooid worden, het biedt ook een goed zicht op het vlammenspel vanuit alle hoeken.

De Terrazza is gemaakt uit Corten staal, dit wil zeggen dat het metaal iets zal roesten. Hiermee krijgt de haard zijn karakterstieke bruine uiterlijk. Deze dunne roestlaag beschermt de haard tegen verder aantasting, het is niet nodig om de haard verder te behandelen of te beschermen. Corten staal is zo goed beschermd tegen weersinvloeden dat de haard het gehele jaar buiten kan staan.

Naar wens kan de haard uitgebreid worden met een grill of vonkenvanger. Bij de vonkenvanger ontvangt u panelen om het spatten van eventuele vonken tegen te gaan. Zowel aan de zijkanten als via de bovenkant.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionele vakmannen. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel(onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 50 × 118 cm
Brandstof

Gewicht 40 kg
Kleur

Merk

Vuurzicht