none
Art nr: 003.01.01.001

OUTR TRIA

355,00

Heerlijke genieten met de 2 in 1 haard/BBQ van Outr!

De voordelen van winkelen
bij kachelsenhaardenwinkel.nl
  • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms Bezoek onze experience center of outlet (2500m2) waar u meer dan 200 kachels en haarden brandend kunt bezichtigen.
  • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.
  • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij! Aspirant lid van het NHK en erkend DE-bedrijf, tevens ook CO-Vrij.
  • 14 dagen retourrecht Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.
  • Veilig bestellen & betalen Bij ons bestelt en betaalt u altijd veilig. Zo bent u verzekerd dat uw bestelde producten altijd heel en correct aankomen.
  • Advies online of in de winkel Wordt je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Kom langs in onze winkel.
  • Levering door heel Europa Door onze uitgebreide logistieke mogelijkheden zijn wij instaat om u door geheel Europa van dienst te zijn.
The Feedback Company
van 10
beoordelingen

Product informatie

OUTR Outdoor Tuinhaard

De Outr Outdoor Tuinhaard is een nieuwe buitenkachel en is perfect voor lange (na)zomerse avonden. Deze buitenkachel zorgt voor nog meer warmte en gezelligheid op uw terras met uitzicht op dansende vlammen en het geluid van knapperend hout.

Materiaal
Deze buitenkachel is gemaakt van 3 mm Cortenstaal. Na verloop van tijd krijgt dit materiaal een mooie glans dankzij de zon, regen en wind. Doordat de kachel alle weerse omstandigheden kan doorstaan, komt er een roestenlaagje op de kachel die de kachel extra resistent maakt.

Afmetingen (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm
Gewicht: 32 kg

Versnelling patinaproces
Stel dat u het patinaproces wilt versnellen, raden wij u aan om hier een zoutwatermix voor te gebruiken (bijv. water en strooizout mengen). Vervolgens kunt u dit met een penseel of plantspuit aanbrengen op uw Aduro buitenkachel tot het gewenste resultaat bereikt is.

Technische specificaties

Merk

Outr

Model

Tuinhaarden

Showroom

Vergelijkbaar model opgesteld

Vuurzicht

Front

Brandstof

Hout

   

Is er een product of onderdeel niet beschikbaar?

Wij spannen ons graag voor u in om het onderdeel alsnog aan u te kunnen leveren via de fabrikant of importeur.

Vul het formulier in en wij kijken graag of wij het onderdeel alsnog aan u kunnen leveren. Wij streven er naar u binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag uitsluitsel te geven over de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u ook een review schrijven?