A

Cocoon Fires Pedestal

Prijs op aanvraag

Brandstof

Bio-Ethanol

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

De Cocoon Fires Pedestal betreft een haard die functioneert op basis van Bio-ethanol, een milieuvriendelijke en geurloze brandstof. De bijzondere eigenschap van Bio-ethanol is dat het geen rook produceert, waardoor een rookkanaal overbodig is, wat de installatie van de haard in uw woning vereenvoudigt.

De Pedestal is voorzien van een opslagcapaciteit van 1,5 liter en verbruikt gemiddeld slechts 0,3 liter bio-ethanol per uur, waardoor u tot wel 5 uur lang kunt genieten van een sfeervol brandend vuur.

Qua esthetiek heeft de haard een eigentijds karakter dankzij zijn ronde vorm. U heeft de keuze tussen een RVS of zwarte paal, waardoor u de haard volledig kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Het unieke ontwerp en de strakke afwerking maken deze haard tot een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Wat deze haard extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om hem om te bouwen naar de Cocoon Aeris, wat een geweldige optie is voor wie afwisseling waardeert binnen het interieur.

Ontdek de vele mogelijkheden in ons Experience Center. Hier kunt u verschillende haarden in levenden lijve bewonderen en krijgt u deskundig advies van onze specialisten, dit alles onder het genot van een kop koffie!

Extra informatie

Brandstof

Kleur

,

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Vuurzicht