Art nr:210166

A

Dimplex 3 - Step Opti-Myst

Prijs:

3.103,-

De Dimplex/Faber 3-step is een exclusieve elektrische haard die zowel als een front, hoek of 3 zijdig model kan inbouwen. De kachel is voorzien van een elektrische warmte ventilator.

Afmetingen (DxBxH)

36,6 × 74,9 cm

Brandstof

Elektrisch

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Faber 3-step Opti-Myst

De Faber 3-step Opti-Myst is een frameless inbouwhaard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Hij kan zowel als een 3-zijdige, 2-zijdige en als 1-zijdige haard ingebouwd worden. De Opti-myst haarden hebben alle voordelen: er komt geen gas of stof vrij zoals bij bijvoorbeeld bio-ethanol- of gelhaarden, de haard is gebruiksvriendelijk en veilig. ’Plug & Play’.

Faber Opti-myst

Electrischehaard

Je blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik

Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm. Het advies is om de transducer in de haard, afhankelijk van het gebruik, minimaal 1 x per jaar te vervangen.

Alleen stroom en water nodig

Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creeeren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. De nieuwe Cassette 500 en 1000 Opti-myst hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Ook is deze serie Opti-myst Cassettes zeer geschikt om aaneen te schakelen. Het vuurbeeld blijft doorlopen. Het geeft de mogelijkheid om iedere gewenste setting te creëren.

Extra informatie

Afmetingen 36,6 × 74,9 cm
Brandstof

Gewicht 60 kg
Gewicht

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

Warmte ventilator