Art nr:201317 / 210173

A

Dimplex Albany

Prijs:

2.008,-

De Faber Albany is een elektrische haard met het Opti-myst® vuurbeeld (link naar de algemene tekst over…). Het 3D vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp met verwarmend vermogen.

Afmetingen (DxBxH)

30 × 70,3 cm

Brandstof

Elektrisch

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Faber Albany Opti-Myst 210173

De Faber Albany Opti-Myst is een elektrische haard met vele mogelijkheden. De elektrische haarden van Faber zijn het beste alternatief wanneer u niet de mogelijkheid heeft een houthaard of een gashaard in te bouwen. Voor veel appartementen bezitters is dit een uitkomst. Het enige wat u bij de Faber Albany Opti-Myst nodig heeft, is een stopcontact met 230V. Daarnaast zal u regelmatig de waterbak moeten vullen, dit kan heel simpel met kraanwater.

Faber Opti-myst

Electrischehaard

Je blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik

Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm. Het advies is om de transducer in de haard, afhankelijk van het gebruik, minimaal 1 x per jaar te vervangen.

Alleen stroom en water nodig

Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creeeren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. De nieuwe Cassette 500 en 1000 Opti-myst hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Ook is deze serie Opti-myst Cassettes zeer geschikt om aaneen te schakelen. Het vuurbeeld blijft doorlopen. Het geeft de mogelijkheid om iedere gewenste setting te creëren.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 70,3 cm
Brandstof

Gewicht 25,5 kg
Gewicht

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

Warmte ventilator