Art nr:202789

A

Dimplex Cassette L Pebbles / Kiezels

Prijs:

1.863,-

Eenvoudig te plaatsen cassettes met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Standaard uitgevoerd met kiezels maar kan ook worden voorzien van een houtstammenset. Daarnaast heb je ook een kleinere variant de Faber Cassette M.

Afmetingen (DxBxH)

35,7 × 33,9 cm

Brandstof

Elektrisch

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

JE BLIJFT ERNAAR KIJKEN!

Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

ALLEEN STROOM EN WATER NODIG

Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. De nieuwe Cassette 500 en 1000 Opti-myst hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Ook is deze serie Opti-myst Cassettes zeer geschikt om aaneen te schakelen. Het vuurbeeld blijft doorlopen. Het geeft de mogelijkheid om iedere gewenste setting te creëren.

 

VRIENDELIJK IN GEBRUIK

Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm. Het advies is om de transducer in de haard, afhankelijk van het gebruik, minimaal 1 x per jaar te vervangen.

Extra informatie

Afmetingen 35,7 × 33,9 cm
Brandstof

Kleur

Merk

Vuurzicht

Warmte ventilator