Art nr:201447

A

Dimplex Gala Opti-myst

Prijs op aanvraag

De Faber Gala is een elektrische haard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

Afmetingen (DxBxH)

25 × 66,6 cm

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Faber / Dimplex Gala Opti-myst

De Faber / Dimplex Gala Opti-myst is een elektrische haard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

Faber Opti-myst

Elektrische haard

Je blijft ernaar kijken!

Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Alleen stroom en water nodig

Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creeeren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. De nieuwe Cassette 500 en 1000 Opti-myst hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Ook is deze serie Opti-myst Cassettes zeer geschikt om aaneen te schakelen. Het vuurbeeld blijft doorlopen. Het geeft de mogelijkheid om iedere gewenste setting te creëeren.

Vriendelijk in gebruik

Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm. Het advies is om de transducer in de haard, afhankelijk van het gebruik, minimaal 1 x per jaar te vervangen.

https://www.youtube.com/watch?v=-1_w7otOjk4

Extra informatie

Afmetingen 25 × 66,6 cm
Brandstof

Gewicht 10 kg
Kleur

Merk

Vuurzicht

Warmte ventilator