Art nr:116642

A

Dimplex Rana

Prijs op aanvraag

Frameless inbouwhaard met realistisch vlammenbeeld. De Rana wordt geleverd met de houtblokken set en is voorzien van de LED-verlichting.

Afmetingen (DxBxH)

19,7 × 74,5 cm

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Faber Rana

De Faber Rana is een elektrische inbouwhaard met een realistisch vlambeeld en een houtset met LED-verlichting. Een elektrische haard van Faber heeft een grensverleggende techniek, een elegante styling en een ongekend comfort. Dit zorgt ervoor dat de haard in elke omgeving uitstekend tot z’n recht komt. Een stopkontakt is het enige wat u nodig hebt, om te kunnen genieten van de sfeer van deze haard.

Met de introductie van LED-verlichting in de Faber Rana is het vuurbeeld niet langer regelbaar, de haard kent nog slechts 2 standen. Aan of uit.

Faber Optiflame®

Elektrische haard

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Faber haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.

Uw elektrische haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het effect wat vuur op mensen heeft.

Bijzondere momenten rond het vuur delen!

https://www.youtube.com/watch?v=gG_PFr73ES0

 

Extra informatie

Afmetingen 19,7 × 74,5 cm
Brandstof

Gewicht 26 kg
Kleur

Merk

Vuurzicht

Warmte ventilator