Art nr:210951 5011139210951

A

Dimplex XHD23 Electric Firebox

Prijs:

379,-

Afmetingen (DxBxH)

19 × 51,9 cm

Brandstof

Elektrisch

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dimplex 20 ” Firebox XHD23 Optiflame

 

Met de Dimplex 20″ Firebox XHD23 Slimline creëert u in een handomdraai een warme en sfeervolle ambiance in iedere ruimte van uw woning. U heeft namelijke geen rookkanaal nodig, een stopcontact is al voldoende.

 

De Firebox 20, een prachtige inbouwhaard met realistisch Optiflame vuurbeeld. U kunt de kachel ontsteken met een klik op de knop, van de meegeleverde afstandsbediening !  Plug and play. De sfeerhaard is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement waardoor u zich voor een echte openhaard waant.

 

Gemakkelijk te intalleren en fijn in zijn gebruik

 

De Dimplex Firebox XHD23 is een elektrische inbouwhaard die zowel in een moderne als klassieke schouw past. Maar u kunt de Firebox natuurlijk ook in bijvoorbeeld een kastenwand plaatsen.

 

De elektrische ’Optiflame technology’ geeft een regelbaar en realistisch vlameffect dat met de afstandsbediening te bedienen is. Voor de verlichting van de meegeleverde houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken. Het levert een prachtig, levensecht haardvuur op. Geniet er samen van met vrienden en familie.

 

Met de Firebox XHD23 geniet u van sfeer én warmte!

 

De Firebox 28″ beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement met thermostaat, deze kachel is dus geschikt voor het bij verwarmen van uw ruimte. Wanneer u de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard tot wel 1400W warmte leveren. U krijgt dus een ontzettend realistisch en sfeervolle belevenis.

Firebox XHD23

–  Elektrische inbouwhaard
–  Vuurbeeld op basis van ’Optiflame technology’ (LED verlichting)
–  Voorzien van verwarmingselement, inclusief thermostaat
–  Regelbaar vlameffect
–  Eenvoudig te plaatsen
–  Wordt standaard geleverd inclusief houtstammen en afstandsbediening
–  Voorzien van oververhittingsbeveiliging
–  Laagste prijsgarantie

 

 /></p>
<p> </p>
<p>Het merk Dimplex staat al sinds 1844 bekend om zijn mooie haarden. De haarden van Dimplex zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar hebben ook een prachtig design.</p>
<p> </p>
<p>Het merk Dimplex is onderdeel van Glen Dimplex Benelux en o.a. producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden. Naast haar hoofdvestiging in Heerenveen heeft Glen Dimplex Benelux ook vestigingen in België en Duitsland. Daarnaast exporteert Dimplex haar producten naar 24 andere Europese landen. Een ding is zeker: Dimplex zorgt voor warmte en sfeer!</p>
			</div>
					<div class=

Extra informatie

Afmetingen 19 × 51,9 cm
Brandstof

Gewicht 12 kg
Kleur

Vuurzicht