A

Faber E-Box 1000 / 450 I

Prijs op aanvraag

Dit model word standaard geleverd met: • Elektrische bij-verwarmingsunit • Bluetooth afstandsbediening Opties: • Houtset • Witte kiezels • Acrylic Ice

Brandstof

Elektrisch

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

FABER e-BOX 1000/450 I

 

De elektrische Faber e-BoX 1000/450 I is uitermate geschikt voor de haard liefhebber die geen gasaansluiting of geen rokkanaal mogelijkheid heeft.
Om dan toch van een sfeervolle haard te kunnen genieten kan de Faber e-Box uitkomst bieden!
Het vuurbeeld in deze haard wordt gecreëerd door middel van waterdamp in combinatie met verlichting.

 

Vraag een offerte aan voor meer informatie over deze prachtige kachel!

 

Zie water branden!

e-MatriX brander

Het vuurbeeld is te danken aan een samenspel van opwervelende koude waterdamp en energiezuinige (LED-)verlichting, zonder geur of rook en dus 100% duurzaam. Het resultaat is puur genieten: een speels, driedimensionaal vuurbeeld dat zich vanaf het gloeibed tussen de houtstammen door omhoog beweegt, tot hoog boven in de haard.

heerlijke warmte voor de haard

Extra verwarmingseenheid

Zit je bij de haard en wil je toch warmte voelen? Dan kun je een compacte, fluisterstille (bij-)verwarmingseenheid aan je e-MatriX toevoegen (optie tegen meerprijs). De bediening is van deze unit is al geïntegreerd in de afstandsbediening. Het vermogen is volledig regelbaar tot maximaal 2KW, ook perfect als lokale bijverwarming in goed geïsoleerde woningen.

Milieuvriendelijk & energiezuinig

Haardvuur van de toekomst

Het vuur in de elektrische haarden van Faber wordt gecreëerd door koude waterdamp en energiezuinige ledverlichting. Gemaakt van kraanwater en dus met 0% schadelijke uitstoot. Het energieverbruik, zonder bijverwarming, is vergelijkbaar met een televisie scherm! Door de thermostatische verwarming, interactie timer en open raam detectie waarbij de haard plotselinge temperatuurverschillen identificeert en de verwarming uitschakelt, kan het energieverbruik zelfs nóg verder worden teruggebracht.

Antimicrobiële behandeling

Biomaster™ technologie

Alle onderdelen van Faber producten die in direct contact komen met water zijn uitgerust met de speciale BioMaster™ antimicrobiële zilver-ion technologie. Deze technologie remt/verstoort proactief de groei van bacteriën/microben en blijft actief gedurende de gehele levensduur van het product, waardoor deze duurzaam wordt beschermd. Verminderd de groei van bacteriën bewezen tot 99,99%.

Extra sfeervolle vuurbeleving

Top light module

De optionele mood boven verlichting tilt het vuurbeeld van de e-MatriX naar een eenzaam hoog niveau. De LED-lichtoptica van deze optie zorgen voor een dynamische verlichting van het gehele haard-interieur. Alle mogelijkheden stel je zelf eenvoudig in via de Faber app, passend bij je sfeer, stemming of stijl. Of kies voor één van de voorgeprogrammeerde instellingen

Nog realistischer vuur- en gloeibeeld

Bottom Light module

De optionele mood bodemverlichting zorgt voor een opmerkelijk warmere en nog natuurlijker uitstraling van het vuur- en gloeibeeld. Lichtintensiteit, -dynamiek en zelfs de kleuren zijn uitgebreid instelbaar. Een aanvulling die de uitstraling van de haard enorm verrijkt en die je daarom eigenlijk niet mag missen! Leverbaar op alle e-MatriX modellen.