Art nr:210-177-1

A

Gazco eReflex 55 RW

Prijs op aanvraag

Let op! Er staat dat er 1 beschikbaar is, dit is niet zo en komt door een fout in het systeem die we niet kunnen oplossen. Benieuwd naar de levertijd? Vraag een Offerte aan!

Afmetingen (DxBxH)

27,2 × 57,5 cm

Brandstof

Elektrisch

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

eReflex 55RW meerzijdige haard

De Gazco eReflex 55RW is een elegante elektrische haard waarvan u de kunst van de bediening in uw handen heeft. Het is standaard met afstandsbediening maar ook te bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunnen niet alleen alle soorten verlichting ingesteld worden maar ook de energiebesparende functies. Het is een meerzijdige haard omdat het als fronthaard maar ook als drie- of tweezijdige panoramahaard geplaatst kan worden.

Deze elektrische haard is de perfecte aanvulling in een mediawand. Het kan in combintie met een meerzijdige panoramahaard of een klassiekere fronthaard. Er is een optionele ledstrip verkrijgbaar die de mogelijkheid geeft om extra sfeer te creëren in de buurt rond de haard. De ledstrip is 3 meter lang en deze werkt met en zonder verwarming.

EREFLEX WANDHAARDEN (VOORHEEN SKOPE)

De elektrische eReflex (voorheen bekend als de Skope) Wandhaard is verkrijgbaar als twee- of driezijdige haard met een driedimensionaal zicht op de vlammen en licht effecten. De eReflex 70W en 110W hebben mogelijkheid om gemonteerd te worden met de Trento ombouw. Alle eReflex wandhaarden kunnen geïnstalleerd worden in uw eigen ontwerp. U heeft daardoor de vrijheid om zo het perfecte middelpunt in uw interieur te creëren.

 

Extra informatie

Afmetingen 27,2 × 57,5 cm
Brandstof

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

, ,

Warmte ventilator