Art nr:219-148EU

A

Gazco Radiance Inset 85 R

Prijs op aanvraag

De Radiance serie heeft een opvolger gekregen. Namelijk de eReflex. Klik hier voor meer informatie over de Gazco eReflex Bekijk hier ons vergelijkbare product Gazco eReflex 85R. Toch geïnteresseerd in deze serie? Vraag dan naar de voorraad.

Afmetingen (DxBxH)

91,2 × 49,6 cm

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Gazco Radiance Inset 85R

 

De Edge ook wel frame loze haard genoemd. De Gazco Radiance Inbouwhaard geeft het elektrisch vuur een opvallende en bijzondere kijk op de vlammen, met zijn vlekkeloze lijnen en hypnotiserende oranje of blauwe vlam effecten.
Het gestroomlijnde ontwerp van de Inbouwhaard Edge vereist ook slechts een 180 mm diepe ruimte voor de installatie of u nu wel of geen gebruik maakt van een frame.

 

Bij de Radiance Inset kunt u kiezen uit vier verschillende afmetingen, dit is ook het kleinste model uit zijn serie. De haarden kunnen met, maar ook zonder frame worden ingebouwd. De inbouw haard kan worden gemonteerd op een wand met behang zodat het er naadloos op aan sluit. Door het gebruik van Chromalight kunt u zelf bepalen of u rood of blauw vuur wilt.

 

Alle Radiance modellen beschikken over een variabele warmteafgifte tussen 1,0 of 2,0kW en zijn voorzien van een afstandsbediening met een thermostaat, maar u kunt ook genieten het vlammenspel zonder gebruik te maken van de verwarming.

 

BELANGRIJKSTE FEITEN VAN RADIANCE SERIE

  • Afstandsbediening
  • Brander bed opties
  • Zeer realistisch LED vlammenspel
  • Variabele LED vlammenspel helderheidniveaus
  • 2 regelbare verwarmingsstanden
  • Vlammen kunnen genieten zonder warmte

 

Betoverende vlammen

 

Blue flame effect

Amber flame effect

Extra informatie

Afmetingen 91,2 × 49,6 cm
Brandstof

Gewicht 40 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

Warmte ventilator