A

Kalfire E-55''

Prijs:

3.495,-

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Kalfire E-Series

Verken de finesse en veelzijdigheid van de Kalfire E-55 elektrische designhaard. Met diverse opstelmogelijkheden – van framevrij tot met een designframe, en zelfs als een imposante Media Wall – kunt u moeiteloos een unieke sfeer creëren die perfect past bij uw interieur. De Media Wall wordt geaccentueerd door een eigentijdse antraciet-kleurige omlijsting, waardoor de Kalfire E-55 zich naadloos aanpast aan uw persoonlijke stijl. Ontdek ook de E-65 variant, met een bredere afmeting van 147 cm.

Led-strips en geïntegreerde verlichting

Sfeervolle LED-strips en ingebouwde verlichting voegen een extra dimensie toe aan deze elektrische designhaard. Standaard wordt deze geleverd met een decoratieve haardbodem en een houtstammenset voorzien van ingebouwde LED-verlichting. Voor nog meer ambiance kunt u het Design Frame en de Media Wall uitbreiden met LED-strips die zich aanpassen aan de lichtprogramma’s van de haard, zodat u een verlichte omgeving creëert die perfect aansluit bij uw wensen.

Voor iedere tv

De Kalfire E-55 biedt optimale flexibiliteit met een breedte van 121 cm en de mogelijkheid om te combineren met een televisie van 55″. Maar ook als uw televisie een andere maat heeft, is dat geen enkel probleem! Plaats de TV gewoon in het midden boven de haard en creëer zo een combinatie die perfect is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Afstandsbediening & App

Geniet van eenvoudige bediening en totale vrijheid met de meegeleverde afstandsbediening of de handige KalfireConnected App. Plaats de Kalfire E-55 waar u maar wilt en pas deze volledig naar eigen wens aan. Ervaar het gemak van moderne technologie gecombineerd met tijdloos design.

Advies

We heten onze klanten van harte welkom in onze showroom, waar ze kunnen rekenen op persoonlijk advies en professionele installatie door onze gecertificeerde monteurs. Kom langs en ontdek hoe we uw woonruimte kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten en deskundige service. Benieuwd naar onze showroom? Kijk dan eens op krulalltech.nl!

Extra informatie

Brandstof

Kleur

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rookgasafvoer

Vuurzicht

Warmte ventilator