Art nr:GBA.1000

A

Wanders Balsa 100

Prijs:

3.770,-

Afmetingen (DxBxH)

45,3 × 102,5 cm

Rendement

74%

Brandstof

Aardgas

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Wanders Balsa 100

Met de Wanders Balsa 100 kunt genieten van de gezelligheid van een haardvuur, zonder dat u daarvoor een voorraad hout hoeft aan te leggen. De afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd zorgt voor nog meer gebruikersgemak. Het realistische vlammenbeeld geeft u het idee dat u naar een echt haardvuur kijkt. Het product is daardoor door Gastec gekeurd en voorzien van het CE keurmerk.

Afstandsbediening

Alle gashaarden van Wanders fire & stoves zijn voorzien van een afstandsbediening waarmee u vanuit uw luie stoel de vlamhoogte in kan stellen. Ook kunt uw haard volledig programmeren en met de thermostaatfunctie zelfs automatisch laten reageren op veranderingen van de huiskamertemperatuur. Bij enkele producten is het daarnaast nog mogelijk de waakvlam aan en uit te schakelen.

Balsa 100

De Balsa 100 is het grote variant van het model Balsa van het merk Wanders fire & stoves. Een moderne vrijstaande gashaard met driezijdig glas. De Wanders Balsa 100 is ook voorzien van:

-afstandsbediening;

-elektrische ontsteking;

-houtset;

-timer met thermostaat.

De Balsa 100 is een gesloten gastoestel. Daardoor kan het gastoestel vrijwel overal geplaatst worden. Door het gebruik van concentrische buismateriaal (simpelweg een buis binnenin een andere buis) vindt het aanzuigen van de verbrandingslucht en de afvoer van de verbrandingsgassen via een kanaal plaats. Dit kanaal kan ook deels horizontaal geplaats worden. Voor goed geïsoleerde woningen is een gesloten systeem de meeste toegepaste manier. Krul Alltech kan u voorlichten over de mogelijkheden in uw woning.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 45,3 × 102,5 cm
Brandstof

Gewicht 110 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht