A+

Attika Q-BE Insert

Prijs:

4.540,-

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika Q-BE Insert

Transformeer je woonruimte met de elegante en krachtige Attika Q-BE Insert Inbouwhaard. Ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit in dit opmerkelijke product.

Moderne Esthetiek

Met zijn strakke lijnen en minimalistische design voegt de Q-BE Insert een vleugje moderne esthetiek toe aan elke ruimte. Het slanke profiel en de glazen voorkant creëren een indrukwekkend visueel effect dat de aandacht trekt.

Warmte en Gezelligheid

Geniet van de warmte en gezelligheid die de Attika Q-BE Insert te bieden heeft. Met een indrukwekkend vermogen van [specificaties invoegen] zorgt deze haard voor een comfortabele en ontspannen sfeer in je huis, ongeacht het seizoen.

Efficiënte Verbrandingstechnologie

Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie van de Attika Q-BE geniet je niet alleen van een aangename warmte, maar ook van een efficiënte en milieuvriendelijke verbranding. Het zorgt voor een optimale verbranding en minimaliseert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

De Attika Q-BE Insert is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met zijn compacte formaat en eenvoudige installatieproces kun je moeiteloos van je nieuwe haard genieten. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maakt het aanpassen van de warmte en vlamintensiteit een fluitje van een cent.

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Attika Q-BE is vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product dat jarenlang meegaat en je woonruimte transformeert.

Flexibiliteit in Plaatsing

Of je nu een bestaande open haard wilt upgraden of een nieuwe installatie wilt, de Attika Q-BE Insert biedt flexibiliteit in plaatsing. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen en biedt een naadloze overgang van traditioneel naar modern.

Creëer een Sfeervol Huis met Attika Inbouwhaard

Als je op zoek bent naar een inzethaard die stijl, functionaliteit, warmte en gemak combineert, dan is de Attika Q-BE Insert iets voor u.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht