A

Attika R 2:1

Prijs:

4.540,-

Rendement

79%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika R 2:1

 

Ontdek de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en gezelligheid met de Attika R 2:1 Inbouw Tunnelhaard. Deze haard is een ware blikvanger die uw interieur transformeert en zorgt voor een warme, sfeervolle ambiance.

Elegant Design

Ten eerste: met zijn strakke, moderne design is de Attika tunnelhaard een waar meesterwerk van vuur. Het elegante ontwerp past perfect in diverse interieurstijlen en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. De tunnelvorm van deze haard zorgt voor een uniek en indrukwekkend visueel effect, waardoor het een centraal element wordt dat de aandacht trekt.

Warmte en Comfort

De Attika R 2:1 is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook optimale warmte en comfort. Met een efficiënt verwarmingssysteem verspreidt deze inbouw tunnelhaard een aangename warmte door de ruimte, waardoor u kunt genieten van de gezelligheid van een knisperend vuur, zelfs op de koudste dagen.

Milieuvriendelijkheid

Attika hecht grote waarde aan duurzaamheid en heeft de R 2:1 ontworpen met oog voor het milieu. Deze inbouw tunnelhaard maakt gebruik van innovatieve verbrandingstechnologieën die zorgen voor een efficiënte verbranding en een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Zo kunt u niet alleen genieten van een gezellig vuur, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Veelzijdige Installatiemogelijkheden

De Attika R 2:1 is flexibel in installatiemogelijkheden en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu een haard wenst in een moderne woonkamer, een luxueuze slaapkamer of een stijlvol kantoor, de Attika R 2:1 biedt de perfecte oplossing. U kunt de haard zelfs in een scheidingswand plaatsen, waardoor u twee ruimtes kunt verwarmen en genieten van het vuur vanuit beide zijden.

Conclusie

Ter conclusie: met zijn elegante design, optimale warmte, geavanceerde functionaliteit, milieuvriendelijkheid en veelzijdige installatiemogelijkheden is de Attika  Inbouw Tunnelhaard de ultieme keuze voor uw interieur. Maak van uw huis een warme, gezellige plek en geniet van de pracht van vuur met deze opvallende haard die gegarandeerd indruk zal maken op iedereen die hem ziet.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht