A

Attika R-500

Prijs op aanvraag

Rendement

76%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika R-500

Attika R-500 Hout Inbouwhaard: Warmte en Stijlvolle Elegante Vormgeving

Verrijk uw interieur met de Attika R-500 hout, een combinatie van functionaliteit en tijdloze schoonheid.

Krachtige Warmte en Efficiënt Verwarmingsvermogen

Met de Attika R-500 hout haalt u een bron van krachtige warmte in huis. De haard is ontworpen met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een efficiënte verbranding en optimale warmteafgifte. Geniet van een behaaglijke en gezellige sfeer in uw woonruimte, zelfs tijdens de koudste winterdagen.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

De Attika R-500 is niet alleen een bron van warmte, maar ook van duurzaamheid. De haard is vervaardigd van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarnaast is de haard ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Het verbrandingssysteem zorgt voor een efficiënte verbranding met minimale uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor u kunt genieten van uw haard zonder schuldgevoel.

Stijlvolle Elegante Vormgeving

Met zijn stijlvolle en elegante vormgeving voegt de Attika R-500 een vleugje verfijning toe aan uw interieur. Het strakke ontwerp past perfect bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. De grote glazen deur biedt een prachtig uitzicht op het vlammenspel, waardoor u kunt genieten van de dansende vlammen en de gezelligheid die ze met zich meebrengen. De haard wordt een centraal element in uw leefruimte en een blikvanger voor iedereen die uw huis bezoekt.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksvriendelijkheid

De Attika R-500 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De haard kan eenvoudig worden geïnstalleerd in uw bestaande open haard of in een nieuw ontworpen haardomgeving. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zorgt ervoor dat u de warmte-intensiteit eenvoudig kunt aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie is de haard gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van de warmte en het comfort van uw haard.

Conclusie

De Attika R-500 hout biedt niet alleen krachtige warmte, maar ook een stijlvolle en elegante toevoeging aan uw interieur. Met zijn duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak is deze haard de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar warmte en schoonheid in één product.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht

, ,