A

Attika Visio 1

Prijs:

6.000,-

Afmetingen (DxBxH)

54 × 140 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

ATTIKA VISIO 1

De Attika Visio 1 liftdeur haard is een prachtige toevoeging aan elk interieur, met zijn innovatieve design en indrukwekkende functionaliteiten. Deze inbouwhaard biedt een unieke vuurervaring en zorgt voor een gezellige sfeer in uw woonruimte. Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling past de Visio 2 perfect in moderne en klassieke interieurstijlen. Met zijn hoogwaardige materialen en nauwkeurige afwerking is de Attika Visio 1 een investering die lang meegaat.

INDRUKWEKKEND VUURZICHT

Dankzij het panoramische glasraam van de Attika Visio 1 kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op het vuur. Het grote glasoppervlak biedt een onbelemmerd zicht op de dansende vlammen, waardoor u optimaal kunt ontspannen en genieten van de warmte en schoonheid van het vuur. Het vuurzicht wordt versterkt door de innovatieve verbrandingstechnologie, die zorgt voor een efficiënte en schone verbranding.

DUURZAAM EN EFFICIËNT

De Visio 1 is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het hoge rendement zorgt voor een optimale warmteafgifte, waardoor u kunt genieten van een aangename en comfortabele warmte in uw woning. Daarnaast is de inbouwhaard uitgerust met een geavanceerd luchtregelsysteem, waarmee u de intensiteit van het vuur kunt aanpassen en de verbranding kunt optimaliseren.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

De Attika  is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de handige bedieningsknoppen kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en de haard aan- en uitschakelen.

CONCLUSIE

De Attika Visio Inbouwhaard combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid op een indrukwekkende manier. Met zijn panoramische vuurzicht, energie-efficiëntie en gebruiksvriendelijke bediening is deze haard een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle en betrouwbare warmtebron. Haal de gezelligheid en schoonheid van een knisperend haardvuur in huis met de Attika Visio 1.

Extra informatie

Afmetingen 54 × 140 cm
Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement