A

Attika Visio 3 Uniq

Prijs:

9.360,-

Rendement

78%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika Visio 3 Uniq

Verwen uzelf met de tijdloze charme en efficiënte warmte van de Attika Visio 3 Uniq hout inbouwhaard. Deze haard combineert functionaliteit met een oogstrelend design, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke ruimte.

Superieure Warmte-efficiëntie

De Attika Visio 3 Uniq hout inbouwhaard is ontworpen om u een uitzonderlijke warmte-efficiëntie te bieden. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie en hoogwaardige isolatie blijft de warmte langer behouden, waardoor u optimaal kunt genieten van een gezellige en comfortabele omgeving.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Als bewuste consument wilt u wellicht weten dat de Attika Visio 3 Uniq hout inbouwhaard ook milieuvriendelijk is. De haard is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een schone en efficiënte verbranding, wat resulteert in lagere emissies en een lagere impact op het milieu. Bovendien is de haard vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Stijlvol Design voor elke Ruimte

Met zijn strakke en moderne design past de Attika Visio hout inbouwhaard perfect in elke ruimte. Of het nu in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor is, deze haard zal een prachtig middelpunt vormen dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Het glazen frontpaneel biedt een onbelemmerd zicht op het knapperende vuur, waardoor u kunt genieten van de hypnotiserende vlammen.

Gemakkelijke Bediening en Onderhoud

De Attika Visio 3 Uniq hout inbouwhaard is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De Visio 3 Uniq hout inbouwhaard is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Daardoor is er een eenvoudig te bedienen luchtschuif en kunt u de intensiteit van het vuur naar wens aanpassen.

Conclusie

Met de Attika Visio hout inbouwhaard haalt u niet alleen een efficiënte warmtebron in huis, maar ook een stijlvol designelement dat uw interieur transformeert. Geniet van de gezelligheid en het comfort dat deze haard te bieden heeft, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht