A+

Dik Geurts Instyle Tunnel

Prijs op aanvraag

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts INSTYLE TUNNEL

 

De Dik Geurts Instyle Tunnel heeft aan twee zijden een draaideur met glas.
Deze houthaard is ideaal voor plaatsing tussen twee ruimtes om vervolgens overal het vuur te kunnen zien.
Het vermogen van 9-12 kW zorgt voor een royale warmteafgifte waardoor deze tunnelhaard uitermate geschikt is voor wat grotere ruimtes.

 

BEDIENINGSGEMAK:

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn niet alleen zeer gemakkelijk te bedienen, maar reageren ook direct op de bediening van de luchtschuif. Het vermiculiet interieur draagt bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl het moderne beluchtingssysteem zorgt voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden. Hierdoor haal je met deze Dik Geurts haard een sfeervolle en toch milieu vriendelijke haard in huis.

 

De Dik Geurts Instyle Tunnel is leverbaar in 5 verschillende ombouwkaders:

[row]
[column width=”one_half”]

 width=

 width=

[/column]
[column width=”one_half”]

 width=

 width=

 

[/column]
[/row]

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en/of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

Bij de Dik Geurts Instyle Tunnel RS variant zit de aansluitkraag Liner Kit Pro Ø180 standaard bij de haard, bij de EA variant moet u deze apart bij bestellen. Deze aansluitkraag is ten behoeve van het aansluiten ven een flexibele of vaste rookgas afvoerpijp, Ø180 inwendig.

 

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 140 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht