Art nr:30044743

A

Jotul I 520

Prijs op aanvraag

De Jøtul F 520 Serie is een flexibel inzet systeem dat bestaat uit 4 inzethaarden. U kunt kiezen uit één, twee, of drie zijden glas. Het ontwerp is tijdloos en de constructie is optimaal en gemaakt voor de toekomst. Jøtul I 520 F, front glas, zwart Jøtul I 520 FL, front / links glas, zwart Jøtul I 520 FR, front en rechts glas, zwart Jøtul I 520 FRL, 3 - zijdig glas, zwart

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Afmetingen (DxBxH)

43,1 × 49,9 cm

Rendement

77%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul I 520

De Jotul I 520 Serie is een flexibel inzet systeem dat bestaat uit 4 inzethaarden. U kunt kiezen uit één, twee, of drie zijden glas. Het ontwerp is tijdloos en de constructie is optimaal en gemaakt voor de toekomst.

 

De jotul I 520 heeft geëmailleerde vlamplaten welke een licht en luchtig vlambeeld geven. Al het glas heeft een hitte reflecterende oppervlak welke ervoor zorgt dat het glas schoner blijft en de verbranding optimaliseert. Ondanks dat de inzethaard groot is, werkt het uitstekend op een laag vermogen vanaf 3,5 Kw.

 

Voordelen


– Schone en efficiënte verbranding
– Deur is links of rechts hangend te monteren
–  Werkt uitstekend bij een laag vermogen

 

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionele vakmannen. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel(onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 43,1 × 49,9 cm
Brandstof

Gewicht 110 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht