AA

Kalfire W 65 / 38 C

Prijs:

7.110,-

Afmetingen (DxBxH)

34,9 × 37,8 cm

Rendement

82%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Kalfire W65/38C

 Met de Heat Pure hoekhaard openen we een wereld aan mogelijkheden in uw interieur. Dankzij de geringe inbouwdiepte én de doorlopende achterwand kunt u de haard zelfs vrij in de ruimte plaatsen of als room divider gebruiken. Hoe u de haard ook wendt of keert, u heeft van twee zijden zicht op het vuur. Dat wordt dus dubbel genieten. Het ééndelig gebogen glas van de Heat Pure hoekhaarden is respectievelijk 65 en 90 cm breed en 35 en 40 cm diep.

 

Brandschoon

Het geheim van de schone ruit is een innovatie die we jaren geleden al hebben ontwikkeld. Alle Heat Pure haarden laten continu een smalle strook lucht voor het glas naar beneden vallen. Die luchtstroom houdt uw ruit schoon. En als u eenmaal een Heat Pure haard heeft gebruikt, weet u hoeveel verschil dat maakt. Als u de ruit tóch wilt schoonmaken, dan is dat uiteraard heel eenvoudig. U kunt de ruit met één beweging naar voren klappen (front- en tunnelmodel) of schuiven (hoeken 3-zijdige modellen).

 

Regeling van de haard

Volledige controle over het vuur, wie wil dat nou niet? Bij de Heat Pure volstaat één enkele schuif. Daarmee regelt u de secundaire luchttoevoer en creëert u het vlammenspel dat bij uw stemming past. Zet de schuif open en laat het vuur flink oplaaien of houd het heerlijk ontspannen en temper het vuur door de schuif wat dichter te maken. U bepaalt waar u zin in heeft, de Heat Pure zorgt voor precies de juiste sfeer.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 34,9 × 37,8 cm
Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht