AA

Kalfire W 71 / 62 F

Prijs:

5.115,-

Met een Kalfire haard geniet u van vuur en sfeer als nooit te voren. Het ééndelig gebogen glas van de front, hoekhaarden en 3-zijdige haarden zijn aan de onderzijde én op de hoeken volledig kaderloos zodat u vanuit elke hoek vrij zicht op het vuur heeft, ook als de deur open of half open staat.

Afmetingen (DxBxH)

61,6 cm

Rendement

79%

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Kalfire Heat Pure W71/62F

De Heat Pure fronthaarden zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten en uitvoeringen. Glasmaten variëren van 45 cm tot 120 cm breed en van vrijwel vierkant tot langwerpig. Er is dus altijd een model dat naadloos past bij uw interieur.

Kantelraam

Uit ervaring weten we dat u pas echt veel en vaak van uw haard geniet als deze praktisch is in gebruik. Voor het schoonmaken van de ruit heeft Kal-fire iets slims bedacht: een verborgen hendel. Als u de hendel 180 graden naar links draait, kantelt de ruit naar voren. Daardoor valt het vuil van de ruit automatisch in de verbrandingskamer; het plateau voor de haard blijft schoon. U kunt de ruit vervolgens eenvoudig reinigen.

Regeling van de haard

Volledige controle over het vuur, wie wil dat nou niet? Bij de Heat Pure volstaat één enkele schuif. Daarmee regelt u de secundaire luchttoevoer en creëert u het vlammenspel dat bij uw stemming past. Zet de schuif open en laat het vuur flink oplaaien of houd het heerlijk ontspannen en temper het vuur door de schuif wat dichter te maken. U bepaalt waar u zin in heeft, de Heat Pure zorgt voor precies de juiste sfeer.

Werking

In een gesloten houthaard wordt het vuur als het ware opgesloten achter een glazen deur. Het voordeel hiervan is dat de warmte veel beter wordt vastgehouden en gecontroleerd kan worden afgegeven aan de ruimte. Minstens zo belangrijk is het dat een gesloten ruit u beschermt tegen rondspringende vonken; u kunt met een gerust hart de ruimte verlaten.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 61,6 cm
Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht