A

Dik Geurts Instyle 800V Next

Prijs op aanvraag

Rendement

76,6

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Instyle 800V NEXT

 

De Dik Geurts Instyle 800V Next inzethaarden zijn uitgerust met ventilatoren. Allereerst bieden deze haarden het voordeel dat een ruimte sneller verwarmd wordt. Na inschakeling is direct een aangename, warme luchtstroom voelbaar vanuit de voorzijde van de haard of via de convectieopeningen. Bovendien zijn er 2 soorten kaders beschikbaar: Classic Line 4S en Inbouwkader 3 mm.

 

BEDIENINGSGEMAK:

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn niet alleen zeer gemakkelijk te bedienen, maar reageren ook direct op de bediening van de luchtschuif. Het vermiculiet interieur draagt bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl het moderne beluchtingssysteem zorgt voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden.

 

DE WERKING:

 

De ventilator van de DIk Geurts Instyle haarden wordt aangestuurd door een adapter, waarop je één van de vier snelheden kunt kiezen voor geleidelijke of snellere verspreiding van de warmte. Bovendien schakelen de ventilatoren volledig automatisch aan en uit dankzij de warmtesensor. De Instyle haard zuigt de lucht vanonder uit de kachel aan en vindt zijn weg achter de brandkamer langs, waar deze opgewarmd wordt. Vervolgens wordt de warme lucht langs de bovenzijde van de kachel naar buiten geblazen.

 

De soorten kaders

 

Hieronder vind u de afbeeldingen van de kaders waaruit u kunt kiezen voor de Dik Geurts 800V Next.

 width=

Kader: Classic Line 4s

 width=

Kader: Inbouw Frame 3 mm

 

Vergeet niet de aansluitkraag Linerkit Pro Ø180 mee te bestellen.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 130 kg
Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht