Art nr:80279

A+

Dik Geurts Instyle Triple 660 Low

Prijs:

3.525,-

Afmetingen (DxBxH)

38 × 56,2 cm

Rendement

76%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Instyle Triple 660 Low

 

Driezijdig glas en driezijdig vuur, dat is de Dik Geurts Instyle Triple 660 Low. Om te zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement is deze inzethaard voorzien van zijruiten met warmte reflecterend infrarood glas. Bijkomend voordeel is veel schonere ruiten tijdens het stoken. De hoogte van deze haard is slechts 49,5 cm en daarom zeer geschikt voor de inbouw in een bestaande openhaard.

 

BEDIENINGSGEMAK Instyle Triple 660 LOW:

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn niet alleen zeer gemakkelijk te bedienen, maar reageren ook direct op de bediening van de luchtschuif. Het vermiculiet interieur draagt bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl het moderne beluchtingssysteem zorgt voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden. Hierdoor haal je met deze Dik Geurts haard een sfeervolle en toch milieu vriendelijke haard in huis.

Vergeet niet de aansluitkraag Linerkit Pro 150 mm mee te bestellen.

 

De Dik Geurts Instyle Triple 660 Low houtkachel is een inbouw kachel met aan drie zijden ruiten, deze kachel is ook leverbaar als een vrijstaande haard in 3 formaten; de Dik Geurts Vidar Triple smal, medium & large. Deze varianten zijn leverbaar als hagend model of als store model waarbij de kachel een houtopslag vak onder de kachel heeft.

Ook leverbaar als de Dik Geurts Instyle Corner hoekhaarden. De serie hoekhaarden van Dik Geurts bevatten 4 modellen

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 38 × 56,2 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 103 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht