A

Heta Panorama Insert

Prijs:

3.794,-

Rendement

80%, 81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Panorama Insert

Inzet Hout Haard Panorama Insert van Heta

Elegantie en Efficiëntie

De Heta Panorama Insert combineert tijdloze elegantie met moderne efficiëntie. Deze haard biedt een panoramisch zicht op het vuur, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De grote glazen deur zorgt voor een ononderbroken zicht op de dansende vlammen, waardoor elke avond voor de haard een bijzondere ervaring wordt.

Hoog Rendement en Milieuvriendelijk

Met een rendement van 80% is de Panorama Insert een enorm efficiënte haard op de markt. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie wordt het hout optimaal benut, wat resulteert in minder rook en as. Dit betekent niet alleen lagere stookkosten, maar ook een milieuvriendelijker gebruik. De haard voldoet aan de strengste Europese normen op het gebied van emissies, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw haardvuur.

Gebruiksgemak

De Heta Panorama Insert is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De ruime verbrandingskamer biedt plaats aan houtblokken van verschillende formaten, wat het aansteken en onderhouden van het vuur vereenvoudigt. De haard is voorzien van een gemakkelijk te bedienen luchtregeling, waarmee u de intensiteit van het vuur naar wens kunt aanpassen.

Duurzaam Design

Heta staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap en duurzame materialen. De Panorama Insert is geen uitzondering. De haard is vervaardigd uit robuust staal en gietijzer, wat garant staat voor een lange levensduur. De glazen deur is gemaakt van hittebestendig glas, dat bestand is tegen de hoogste temperaturen. Dit maakt de haard niet alleen een functionele toevoeging aan uw huis, maar ook een duurzame investering.

Esthetische Meerwaarde

De Heta Panorama Insert is niet alleen een efficiënte warmtebron, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het strakke, moderne design past in zowel klassieke als moderne woningen. De haard kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande schouwmantels of als zelfstandige eenheid worden geïnstalleerd. De mogelijkheid om de haard aan te passen aan uw specifieke wensen maakt het een veelzijdige keuze voor elk huis.

Conclusie

De Heta Panorama Insert biedt een perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn hoge rendement, milieuvriendelijke werking en duurzame materialen is deze haard een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle houtkachel. Voeg warmte en elegantie toe aan uw huis met de Heta Panorama Insert en geniet van het ultieme haardcomfort.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

,

Rookgasafvoer

Vuurzicht