Art nr:81010030

A

Heta Scan-Line 550 Insert

Prijs:

3.121,80

Rendement

82%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan Line 550 Insert

Scan-Line 550 Insert: Stijlvolle Warmte van Heta

De Scan-Line 550 Insert is een elegante en efficiënte hout haard van het gerenommeerde kachelmerk Heta. Deze inzet haard combineert modern design met uitzonderlijke verwarmingsprestaties, waardoor het de perfecte keuze is voor elk interieur.

Modern Design en Constructie

De Scan-Line 550 Insert is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze haard niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, waardoor een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer ontstaat.

Efficiënte Verwarming

Deze inzet haard staat bekend om zijn uitstekende verwarmingscapaciteit en energie-efficiëntie. Met een nominaal vermogen van 3-8 kW kan de Scan-Line 550 Insert gemakkelijk middelgrote tot grote ruimtes verwarmen. Het rendement van 81% betekent dat u meer warmte krijgt uit minder hout, wat zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt is. De haard is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een schone en efficiënte verbranding, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum wordt beperkt.

Gebruiksvriendelijkheid en Comfort

Heta heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De Scan-Line 550 Insert is eenvoudig te bedienen met intuïtieve controles voor luchttoevoer en verbranding. De deur van de haard is voorzien van een handig sluitsysteem dat zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening.

Flexibele Installatie

De Scan-Line 550 Insert biedt veelzijdige installatieopties, waardoor het een geschikte keuze is voor verschillende situaties. Of u nu een bestaande open haard wilt vervangen of een nieuwe haard wilt installeren, deze inzet haard past perfect. Dankzij het compacte ontwerp kan de haard gemakkelijk worden geïntegreerd in diverse ruimtes zonder in te boeten op prestaties of esthetiek.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Heta staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. De Scan-Line 550 Insert is geen uitzondering. De haard is gebouwd om jarenlang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en vakmanschap die garant staan voor betrouwbaarheid en langdurig gebruik. Bovendien draagt de efficiënte verbranding bij aan een verminderde houtconsumptie, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Conclusie

De Scan-Line 550 Insert van Heta biedt een perfecte balans tussen stijl, efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn moderne design, uitstekende verwarmingsprestaties en duurzame constructie is deze hout haard een waardevolle toevoeging aan elk huis. Ervaar de warmte en gezelligheid van een houtvuur met de betrouwbaarheid en kwaliteit van Heta.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht