AA

MCZ Boxtherm 60 Basic

Prijs:

4.126,-

Afmetingen (DxBxH)

45 × 55 cm

Rendement

90%

Brandstof

Pellets

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Boxtherm 60 Basic

De MCZ Boxtherm 60 BASIC, een pelletkachel die geen extra ruimte van uw woning inneemt. De Boxtherm 60 is ideaal voor wie met beperkte inbouwmaten kampt. Met een inbouw pelletkachel maakt u bewuste keuze voor het milieu, heeft u een tijdloos model en bespaart u ruimte uit uw woonkamer!

Inbouwen & bijvullen naar keuze

De boxtherm kan op drie verschillende manieren ingebouwd en bijgevuld worden, afhankelijk van de benutbare ruimte:

  • Het BASIC-model wordt bijgevuld via een lade aan de bovenzijde van de cassette. Bijvullen gebeurt dus heel eenvoudig, zelfs wanneer de kachel in werking is.
  • De SLIDE wordt bijgevuld door het toestel volledig uit te trekken. dit is de meest plaatsbesparende oplossing, want dit toestel is slechts 49 cm hoog.
  • De LINK is in principe een SLIDE die wordt uitgerust met een extra vulluik waarvan u zelf de plaats bepaalt: aan de voorzijde, zijkant of achterzijde.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 45 × 55 cm
Brandstof

Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht