Art nr:82040000

A

Heta Scan-Line Green 300

Prijs:

5.977,40

Rendement

94%

Brandstof

Pellets

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan Line Green 300

Vrijstaande Pelletkachel Heta Scan-Line Green 300: Innovatie en Duurzaamheid

Inleiding

De Heta Scan-Line Green 300 is een vrijstaande pelletkachel die perfect comfort en duurzaamheid combineert. Als een topproduct van het gerenommeerde kachelmerk Heta, biedt deze kachel een stijlvolle en milieuvriendelijke oplossing voor verwarming in huis.

Elegant Design

De Scan-Line Green 300 valt op door zijn moderne en strakke design. Het minimalistische ontwerp past naadloos in elk interieur, van klassiek tot hedendaags. De kachel is ook verkrijgbaar met speksteen, zodat u de kachel kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw woning.

Efficiënte Verwarming

Met een hoog rendement van 94% zorgt de Scan-Line Green 300 voor efficiënte warmteverspreiding in uw huis. De pelletkachel is ontworpen om snel op te warmen en de warmte gelijkmatig te verdelen. Dit zorgt voor een aangename en constante temperatuur, zelfs op de koudste dagen.

Gebruiksvriendelijkheid

De Scan-Line Green 300 is eenvoudig in gebruik dankzij het intuïtieve bedieningspaneel. De kachel is uitgerust met een ruime pellet opslag, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het vullen van de kachel.

Duurzaamheid en Milieu

Deze pelletkachel is een milieuvriendelijke keuze. Pellets zijn een duurzame brandstof, gemaakt van samengeperste houtresten. De Scan-Line Green 300 voldoet aan de strengste milieunormen en draagt bij aan een schonere luchtkwaliteit.

Technische Specificaties

De Heta Scan-Line Green 300 heeft een vermogen van 2.4 – 6 kW, geschikt voor klein tot middel grootte ruimtes. De afmetingen van de kachel zijn 103.5 cm hoog, 47 cm breed en 59.6 cm diep, waardoor hij gemakkelijk te plaatsen is in verschillende ruimtes. Hiernaast heeft de haard een diameter rookgasafvoer van 80mm.

Conclusie

De Heta Scan-Line Green 300 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Met zijn elegante design, gebruiksvriendelijke functies en hoge rendement biedt deze pelletkachel alles wat u nodig heeft voor een warm en comfortabel huis. Kies voor de Scan-Line Green 300 en geniet van de perfecte combinatie van design, prestaties en duurzaamheid.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht