AA

MCZ Cap

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

53 × 110 cm

Rendement

93%

Brandstof

Pellets

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Cap

De MCZ Cap geeft geruisloze warmte in een stijlvol jasje. De brederebranderpot en grote ruit resulteren in een gezellig vlammenspel. Deze kachel wordt standaard zonder ventilator geleverd om een uiterst stille werking te garanderen, de convectieventilator is wel optioneel verkrijgbaar. Uitvoeringen staal : Zwart, Zwart & Brons (bovenzijde). Met interieur in zwart Alutec.

 

Uitvoeringen


 

Natural

De technologie NATURAL is een ontwerpfilosofie gewijd aan totale stilte. Deze kachels hebben geen ventilator, een wormwielmotor die continu draait, speciaal ontworpen geluidsdempers en een pelletreservoir dat to taal gescheiden is van de rookgasventilator: alles voor een maximaal relax gevoel. De warmte wordt in de ruimte verspreid via natuurlijke convectie; elk technisch detail is speciaal ontworpen om de volledige warmte in de ruimte te brengen en te houden. Het hedendaags design van deze modelen wordt nog aantrekkelijker gemaakt door een breed vlammenbeeld dat bijna niet meer te onderscheiden is van dat van een houtkachel.

 

De eigenschappen van de MCZ Cap


 

Active system +

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat deverbranding en ventilatie van deze kachels met behulpvan de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met deluchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio : De kachels hebbeneen bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder lucht debietmeter. Deze toestellen kunnen worden uitgerust met een UMTS modem,waarmee de kachel op afstand bediend kan worden.

 

Relax

staat voor gemak … De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie zetel. Viade elegante en gebruiksvriendelijke af standsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten, … alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstands bediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 53 × 110 cm
Brandstof

Gewicht 135 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht