AA

MCZ Cute M+

Prijs:

4.410,-

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

56 × 80 cm

Rendement

91%

Brandstof

Pellets

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Cute M+

Op zoek naar een compacte maar toch performante pelletkachel ? Dan is de MCZ Cute M+ zeker een geschikte kandidaat. Met zijn beperkte afmetingen en centrale achter- of bovenaansluiting (Ø 100 mm) is hij ook ideaal voor plaatsing onder een schouw. De brede branderpot zorgt voor een groter en aangenamer vlammenbeeld, de convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking.

 

Uitvoeringen


 

Air

De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant (of bovenkant) van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen : Dit laat een uiterst stille werking toe.

 

De eigenschappen van de MCZ Cute M+


 

No air

De toestellen met NO AIR zijn uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden (in de minimum stand) voor een stillere werking.

 

Active system +

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat deverbranding en ventilatie van deze kachels met behulpvan de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met deluchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio : De kachels hebbeneen bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder lucht debietmeter. Deze toestellen kunnen worden uitgerust met een UMTS modem,waarmee de kachel op afstand bediend kan worden.

 

Relax

staat voor gemak … De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie zetel. Viade elegante en gebruiksvriendelijke af standsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten, … alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstands bediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 56 × 80 cm
Brandstof

Gewicht 130 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht