AA

MCZ Flair

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

29 × 107 cm

Rendement

88%

Brandstof

Pellets

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Flair

De MCZ Flair heeft identiek hetzelfde karkas als de Flat, maar dan zonder de afgeronde hoek en met Serpentino speksteenbekleding. De voorzijde van de kachel is vervaardigd uit zwart staal. Standaard met afstandsbediening en thermostaat.

 

Uitvoeringen


 

Comfort Air

Comfort Air is een verwarmingssysteem dat totaal verschilt van de anderen : Het comfort Air systeem kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie van amper 60 mm ! Daarenboven kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer worden gepositioneerd. Via de afstandsbediening controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimtes moet worden gestuurd. Meer gecontroleerde warmte, minder geluid, betere warmteverdeling, de juiste vochtigheidsgraad, schone geparfumeerde (Flip & Float) lucht, makkelijk in installatie en onderhoud, zijn maar enkele van de vele voordelen van het COMFORT AIR systeem.

 

De Technologie van de MCZ Flair


 

Active System

Het Active System is werkelijk het neusje van de zalm van MCZ. Een intelligent
systeem (met extra sensoren en speciale software) dat perfect de hoeveelheid zuurstof regelt die de kachel nodig heeft voor een optimale vebranding. Veel of weinig trek in de schoorsteen, zware of lichte pelletkorrels, het Active System detecteert veranderingen en past de kachelinstellingen automatisch aan. Het Active System kan geprogrammeerd worden naar keuze.

Relax

staat voor gemak. De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie zetel. Viade elegante en gebruiksvriendelijke af standsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten, alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstands bediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 29 × 107 cm
Brandstof

Gewicht 125 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht